FIXOPTIC - сервіс з ремонту окулярів

FIXOPTIC надає різні послуги, такі як ремонт оправ, лінз та завушників; налаштування, коригування та адаптація оправи під обличчя клієнта; та виготовлення оправи та лінз на замовлення. Компанія також пропонує широкий вибір високоякісних оправ та лінз, у тому числі дизайнерських брендів. На всі оправи та лінзи поширюється гарантія.

Персонал дуже добре обізнаний та забезпечує відмінне обслуговування клієнтів, від допомоги клієнтам у виборі ідеальної оправи до надання порад та рекомендацій щодо правильного догляду за очима. Майстерня також може похвалитися вибором замінних деталей деталей до окулярів.

Для нас якість та задоволеність клієнтів завжди є головними пріоритетами. Компанія використовує найсучасніші технології та досвідчених майстрів, щоб гарантувати, що окуляри будуть відремонтовані за найвищою якостю. Персонал завжди радий відповісти на будь-які питання та дати слушну пораду.

FIXOPTIC - це ідеальне місце для тих, хто потребує  ремонт окулярів або заміну окулярів. Компанія пропонує широкий спектр послуг, високоякісну продукцію та неперевершене обслуговування клієнтів.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: р-н Оболонь, Героїв Дніпра 35
  • Телефоны: +38 (096) 448-11-51
  • Email:   Вебсайт: https://fixoptic.kyiv.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!