Коруна

Безсумнівно, серед особливо чистих регіонів України є західний. Курорт-готель “Коруна” готовий це вам підтвердити.
Українські Карпати не припиняють дивувати своєю красою навіть тих, хто вже кілька разів бував у горах не лише України. Неповторна природна краса та комфортна туристична інфраструктура обов'язково прийдеться до смаку будь-якому туристу. Готель Коруна пропонує готель в Карпатах або ж інший подібний варіант відновлення після тяжкого року.
Відчувши на собі комфорт проживання в готелі «КОРУНА», у вас більше не з’явиться аспекту вибору, куди відправитися відпочивати.
Абсолютно кожен відвідувач Карпат зможе знайти там відпочинок під себе. До того ж, Карпати однаково відкриті для відвідування круглий рік і там однаково завжди є чим зайнятися. Буде це відпочинок в Карпатах за низькими цінами або ж будь-який подібний варіант, ви обов'язково прекрасно відпочинете. Готель «Коруна» це гарантує.
Спекотний літній день у гірському готелі «Коруна» можна присвятити рафтингу походам по гриби чи ягоди в ліс, спостереженню за пейзажами або ж рафтингу в річках, що несуть прохолодні гірські води. У рамках екстремального туризму в нашому готелі завжди можливі маршрути на велосипедах чи пішки.
Дослідити неймовірну красу місцевих пам'яток можливо з’їжджаючи на гірських лижах або ж у комфортних чоботях пішки. У будь-якому випадку, естетична насолода та відпочинок в комфортному номері забезпечені. Сезон гірських лиж триває тут цілих п'ять місяців – з листопада по березень. Якщо у вас є діти, в готельному комплексі їм також буде чим розважитися в спеціально обладнаній кімнаті.
Адміністрація готелю «КОРУНА» цінує кожного свого гостя та бажає зробити його відпочинок якомога більш комфортним.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Івано-Франківська обл., Ворохта
  • Адрес: Яремчанський район, с. Татарів, ур. Піги, 660
  • Телефоны: 067 857-3102
  • Email:   Вебсайт: https://koruna.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!