Бас-Агро Груп, ТОВ

Бас-Агро Груп є не тільки постачальником, а й виробником запчастин до сільгосптехніки, які можна придбати в інтернет-магазині bas.ua. Придбавши запчастини до комбайнів, сівалок або жниварок у Bas.ua, ви можете бути впевнені, що ці запчастини сумісні з усіма відомими брендами. Крім того, усі деталі виготовлені на виробництві Bas.ua за найвищими стандартами якості та доступні за ціною.

Bas.ua має величезний асортимент запчастин для різноманітної сільськогосподарської техніки, який налічує понад 3500 найменувань. У магазині можна знайти запчастини до комбайнів, сівалок, ґрунтообробної техніки, жниварок, обприскувачів, розкидачів добрив, а також комплектуючі вузли та механізми в зборі.

Bas.ua постачає запчастини для техніки таких брендів, як ґрунтообробна техніка Lemken, Gregoire Besson, жниварки Case, Claas, CNH, Dominoni, Fantini, Franco Fabril, Geringhoff, JOHN GREAVES, Olimac, OptiSun, Oros, Zafrani, Ziegler, комбайни Claas, комбайни CNH (New Holland, Case), комбайни John Deere, комбайни Ростсільмаш, розкидачі добрив Bergmann, Bogballe, Gaspardo, Kuhn, Kverneland, Sola, UNIA, сівалки Gaspardo, Great Plains, Horsch, John Deere, Kuhn, Kverneland, Monosem (bas.ua/shop/compatible-with-monosem-1).

Контактая информация

  • Регион: Україна, Черкаська обл., Черкаси
  • Адрес: 18007, провулок Хоменко, 8/1
  • Телефоны: +38 (067) 470-35-44
  • Email:   Вебсайт: https://bas.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!