ДніпрАгроКом, ТОВ

ДніпроАгроКом - інтернет-магазин запчастин для тракторів і сільгосптехніки ЮМЗ і МТЗ. Тут ви знайдете якісні деталі за вигідними цінами, отримаєте гарантію і консультацію, а також швидку доставку по всій Україні.

Наш інтернет-магазин вже не перший рік займається продажем деталей до тракторів ЮМЗ і МТЗ, а також до інших видів сільськогосподарської техніки. Ми працюємо тільки з перевіреними заводами-виробниками. Крім того, ми пропонуємо вам відмінні умови придбання: низькі ціни, знижки для постійних клієнтів, безкоштовну або дешеву доставку по всій Україні.

Наш магазин націлений на широкий спектр споживачів, від власників тракторів і сільгосптехніки до сервісних центрів і ремонтних майстерень. На нашому сайті ви знайдете широкий асортимент запчастин, від поршневих груп і турбокомпресорів до гідравліки та задньої навіски.

Якщо вам потрібна консультація з технічних питань або уточнення щодо наявності чи якості товару, ви можете зв'язатися з нашими менеджерами телефоном або залишити заявку на сайті. Ми обробляємо заявки в найкоротші терміни і намагаємося задовольнити всі ваші потреби.

ДніпроАгроКом - це ваш надійний партнер у світі запчастин для сільгосптехніки!

Контактая информация

  • Регион: Україна, Дніпропетровська обл., Дніпро
  • Адрес: вул. Камчатська,1
  • Телефоны: +380 (97) 134-90-78, +380 (66) 198-30-71
  • Email:   Вебсайт: https://d-yumz.com.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!