Магазин шин і дисків Шинний Ряд, ЧП

Магазин з продажу автомобільних шин і колісних дисків «Шинний Ряд» (СПД Бондаренко Олександр Анатолійович) було засновано в 2001 році. Основа діяльності нашого магазину – це гуртово-роздрібна торгівля автомобільними шинами та дисками.

Магазин шин і дисків Шинний Ряд в Києві. Шини і колісні диски відомих світових виробників: Nokian, Continental, Yokohama, Dunlop, Bridgestone, Kosei, Arcasting, AEZ. У нас можна купити автомобільні шини і колісні диски з доставкою по Києву та Україні. Зимові шини літні шини, всесезонні шини; диски литі, ковані, легкосплавні, хромовані. Відомі виробники, вигідні ціни, продаж через Інтернет, доставка по Києву та Україні. Зручний каталог і підбір шин та дисків.

Хороше знання автомобільного ринку допомагає нам при формуванні товарного асортименту, завдяки чому на нашому складі завжди представлено широкий вибір продукції від світових виробників.

Поставки під замовлення в прийнятний термін, гнучка система знижок та індивідуальний підхід при роботі з кожним клієнтом роблять співробітництво з нами зручним та приємним.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!