Укрэкспорт, ЧП

ПП “Укрекспорт” вже дев’ять років задовольняє потреби вантажовідправників, вантажоодержувачів в автотранспортному обслуговуванні, здійснюючи перевезення вантажів автомобілями необхідного типу, об’єму та вантажопід’ємності по Україні та в міжнародному сполученні: з країнами Західної та Східної Європи, СНД, Балтії, Скандинавії.
Спеціалісти з великим досвідом роботи нададуть професійну консультацію зі специфіки доставки саме Вашого вантажу по кожному етапу перевезення, і з митного оформлення зокрема. Звернувшись до професіоналів, Ви можете бути впевненими, що Ваш вантаж буде оперативно і неушкодженим доставлено від відправника товару до належного вантажоодержувача за оптимальним розробленим маршрутом.
Великий досвід роботи ПП “Укрекспорт” в галузі міжнародних перевезень вантажів та бездоганна репутація надає можливість за рахунок значних обсягів замовлень і оперативності надання послуг, виконувати перевезення за фрахтами, вигідними для обох партнерів.
Наша компанія співпрацює за довгостроковими контрактами з такими великими імпортерами та експортерами вантажів, як ІП “Кока - Кола Беверіджиз Україна Лімітед”, ЗАТ “Росава”, підприємство ТОВ “Євроізол” – один з лідерів поставок теплоізолюючих матеріалів в Україну зі всього світу, та багато інших підприємств. . Маючи дружній та професійний колектив ми впевнено працюемо на ринку транспортно-експедиційних послуг, незважаючи на все більший зріст конкуренції серед українських та закордонних компаній. Постійно вдосконалюючи методи роботи ми намагаємося досконаліше виконати вимоги клієнтів та надати найповніший спектр послуг.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: Алмаатинская 8
  • Телефоны: 8044 5279528, 8044 5279659
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!