СДЛ, ООО

Компания «СДЛ» занимается продажей строительных материалов. Таких как: утеплители для домов(стекловата Knauf; минеральная вата Rockwool; экологически чистые утеплители Kronotherm, Steico на древесной основе) а также ОСБ плит производства Польши и Канади, деревянных

1. Опис виробу:

1.1 Ізоляційні плити деревного походження KRONOTHERM FG.
Kronotherm FG - це сучасні ізоляційні плити деревного походження, що характеризуються високими ізоляційними параметрами та чудовими експлуатаційними властивостями.
Плита KRONOTHERM FG це дифузійно-відкрита ізоляція, що "дихає". Плити застосовуються для ізоляції дахів, стін і перекритів. Ці переваги особливо важливі при використанні плит для утеплення будинків у каркасному будівництві збірними елементами.

1.2 Властивості:
еластична, ізоляційна, дифузійно відкрита ізоляція;
ідеальний клімат у приміщеннях, завдяки властивостям, що регулюють вологість;
стабільність форми й стійкість на осідання;
дуже високі стягуючі властивості в просторі між елементами конструкції, з мінімальним припуском розмірів;
екологічно чистий продукт, що не забруднює оточуюче середовище, виробляється з дерев із санітарної прорубки лісів;
висока акумуляція теплоти, ідеально захищає від жари в літній період; -легкий монтаж і простота обробки;
плита підлягає вторинній переробці;
приємна на дотик й не подразнює шкіру.

2. Переваги:

2.1 Захист від спеки в літній період.
KRONOTHERM FG це, у відмінності від інших ізоляційних плит, плити з високими параметрами кумуляції тепла й ідеальний захист від високої, літньої температури. Зв'язано це з натуральними властивостями дерева й питомою теплоємністю.
Питома теплоємність плит Kronotherm становить 2100 Дж/кг, для порівняння, питома теплоємність литої цегли становить 1000 Дж/кг, а скловати 800 Дж/кг. Завдяки цим властивостям, пройде дуже багато часу, перш ніж сонячна жара проникне через огородження дахів або стін усередину приміщення. Це так зване пересування в часі, що стосовно Kronothermu становить 10-12 годин. Для порівняння - використовуючи традиційні ізоляційні матеріали для ізолювання дахів - пересування в часі становить 2-3 години.
Захист від жари влітку і від морозу зимою - це не те саме. Матеріал, що ідеально захищає від морозу взимку, не завжди задовільняє нас захищаючи від літньої жари. Плити Kronotherm у цьому випадку - це ізоляція з найвищими експлуатаційними параметрами як зимою, як і літом.

2.2 Захист від морозу в зимовий період.
Ізоляційна здатність у зимовий період залежить від величини коефіцієнта теплопровідності &豳. Саме цей параметр і товщина використовуваних матеріалів впливає на те, яка буде ізоляційна здатність усього ізолюючого огородження. Коефіцієнт &豳 для плити Kronotherm становить 0,038 В/мK відповідно до європейської норми EN 13171. Це чудовий результат, що гарантує низькі витрати по обігріву в зимовий період.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Васильковская 1, офис 3
  • Телефоны: 044-360-61-58, 044-257-41-29
  • Email: ?   Вебсайт: ?

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!