Потенциал-4, ООО

Науково-інженерний центр «Потенціал-4» засновано в 1990 році.

Багаторічна конкурентоспроможність компанії забезпечується завдяки комплексному системному підходу до вирішення питань впровадження очисних споруд. Ефективність реалізації технологій забезпечується завдяки структурі компанії, яка включає підрозділи:

науково-дослідних робіт;
проектно-конструкторських розробок;
комплектації та виготовлення обладнання;
монтажних робіт;
пусконалагоджувальних робіт;
сервісного обслуговування.
Крім капітального будівництва, ми виконуємо ремонт, реконструкцію та модернізацію діючих споруд очищення природних та стічних вод, обробки та зневоднення осадів.

Технології, розроблені НІЦ «Потенціал-4», використовуються для очищення виробничих стічних вод, переважно легкої та харчової промисловості, господарсько-побутових стічних вод, в т.ч. від груп окремо розташованих будівель на неканалізованих територіях, вод від миття транспорту, дощових і талих вод з території міст і промислових підприємств.

За роки діяльності компанією розроблено та впроваджено понад 450 проектів природоохоронного напрямку. Серед них споруди очистки виробничих вод (Рижська фабрика «Лента», Чигиринська хутряна фабрика, ВАТ «Черкаське Хімволокно», Новомосковська трикотажна фабрика; комбінат по переробці насіння соняшника «Каргіл», м’ясокомбінати СП «Векка», МПП «Відродження», МПП «Європродукт»; пивзаводи «Славутич», «Янтар»; кондитерська фабрика «Ліконф»), господарсько-побутових стічних вод (рекреаційно-оздоровчі заклади «Рось», «Рута», «Мостобуд», «Відродження», «Харків», «Зелений порт»; Одеська, Новгород-Сіверська, Рівненська, Житомирська митниці; котеджні містечка «Вишеньки», «Северинівна», с. Федорівка, с.м.т. Світлодарськ), дощових вод та вод від миття транспорту (ТОВ «Вольво-Україна», трамвайне та тролейбусне депо, автомийки, території пивзаводів «Славутич» і «Янтар»; парків «Феофанія» та «Перемога»; виробничо-складського комплексу «Руукі Україна», логістичного комплексу «Рошен», ЗАТ «Дніпровська Пристань») та багато інших.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!