Спецоценка Украина, ООО

З 1998 року Оціночна компанія «ОБ'ЄДНАНЕ ПІДПРИЄМСТВО З ОЦІНКИ ТА ЕКСПЕРТИЗИ СПЕЦІАЛЬНИХ ОБ'ЄКТІВ І ІНВЕСТИЦІЙ» (скорочена назва ТОВ «СПЕЦОЦІНКА») надає повний спектр оціночних послуг.З 2008 року –компанія увійшла на консалтинговий ринок України під назвою ТОВ «ОБ'ЄДНАНЕ ПІДПРИЄМСТВО З ОЦІНКИ ТА ЕКСПЕРТИЗИ СПЕЦІАЛЬНИХ ОБ'ЄКТІВ І ІНВЕСТИЦІЙ» - УКРАЇНА» (скорочена назва ТОВ «СПЕЦОЦІНКА -УКРАЇНА»)

Основу кадрового потенціалу ТОВ «СПЕЦОЦІНКА -УКРАЇНА» складають фахівці, що мають значний досвід роботи, високий професійний рівень та вищу освіту в різноманітних сферах правової, економічної та технічної діяльності, пройшли Міжнародну та Європейську сертифікації і отримали сертифікати RICS та TEGoVA в області оціночної діяльності, являються членами Українського та Російського товариств оцінювачів, Асоціації фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АФНУ), Спілки податкових консультантів України, Міжнародної асоціації офіцерів спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю «Центр» та інших саморегулюючих та громадських організацій. Якість роботи багатьох з них відзначена Почесними грамотами та Подяками державних та місцевих органів влади, в т.ч. Державного комітету України з питань регулювання політики та підприємництва, Київської міської державної адміністрації, Солом’янської районної у м. Києві.
Підприємство має всі необхідні дозволи, ліцензії, сертифікати, в тому числі міжнародних зразків, що дає можливість фахівцям товариства надавати професійні послуги у сферах оцінки, аудиту, фінансової звітності, ріелторської діяльності, землевпорядкування, інвестиційного консалтингу, юриспруденції, страхування не тільки на території України, країн СНД, а також у багатьох інших країнах світу у відповідності з Міжнародними стандартами оцінки, аудиту, фінансової звітності. Роботи можуть виконуватися українською, російською, англійською та іншими мовами за вимогою клієнтів.

ООО Спецоценка является официальным оценщиком Олимпийских игр 2014

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!