Безпечний дім, Фірма

Наші домофонні системи допоможуть Вам захистити себе, свою сім'ю і власний будинок від неприємних Вам людей, непроханих гостей, підозрілих осіб, а так само внесуть певний комфорт до Вашого повсякденного побуту і прекрасно впишуться в інтер'єр Вашого будинку або квартири.
переговорні пристрої Аудіодомофони являются простими, але достатньо ефективними пристроями забезпечення безпеки квартири, під'їзду житлового будинку, офісу чи заміського дому. Він призначений для здійсненення аудіоконтролю за входом у ваш будинок. За допомогою такого пристрою ви можете поговорити з відвідувачем, перш ніж впустити його в будинок. Всі сучасні аудіотрубочки підтримують двохсторонний (дуплексний) звязок між відвідувачем та мешканцем.
Переваги:
1. Чистота. Перетворення ліфтів будинків і перших поверхів на суспільний туалет і місце для випадкових перехожих або підлітків, вже стало традицією. А ось, закриття під’їздів дозволить вам забути про це.

2. Ваша безпека. Грабіжники, нападаючі в під’їздах, насильники. Немає необхідності доводити, що злочинець швидше за все чекатиме свою жертву у відкритому під’їзді, чим у надійно закритому.

3. Комфорт мешкання. Квіти на сходових клітках, підвіконнях, і дзеркала в ліфтах, перестають бути чимось дивовижним, якщо ваш під’їзд захищений замком. Окрім цього, домофон дуже зручний засіб зв'язку.

4. Збереження комунального майна. В тому випадку, якщо ваше приватне майно заховане за залізними дверима квартири, то комунальна власність досить часто є не захищеною. І ви це зрозумієте, коли зайдете в темний під’їзд, в якому розбили лампочку. Ще гірше, якщо людям похилого віку досить часто доводитися підніматися на дев'ятий поверх. А причиною цього вважається розграбування устаткування ліфта відкритого під’їзду.

5. Двері будуть постійно зачинені, відповідно в під'їзді стане набагато тепліше. Ви зможете забути про постійні протяги, а перший поверх не буде засипаний снігом взимку.
Тому звертайтеся до нас, не зволікайте!

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!