ЮФ "Лавринович і Партнери", Юридична фірма

Юридична Фірма «Лавринович і Партнери» створена в Києві в 2004 році. Фірма надає широкий спектр послуг юридичного консультування та супроводу й вже не перший рік входить до числа лідерів серед юридичних фірм України. ЮФ «Лавринович і Партнери» визнана однією з провідних юридичних фірм України такими експертними виданнями, як PLC Which Lawyer, Who is Who Legal, Getting The Deal Through та іншими.

У роботі з Клієнтами ми акцентуємо увагу на індивідуальному підході і саме завдяки цьому ми здатні супроводжувати Клієнта у будь-яких ситуаціях, надаючи йому практичні та зрозумілі консультації. Ми працюємо за принципом "one stop shop", тобто, з нами Клієнти можуть розраховувати на вирішення будь-яких юридичних та податкових питань.

Фахівці ЮФ «Лавринович і Партнери» добре відомі на ринку юридичних послуг і їх запрошують на провідні світові конференції та саміти як експертів і доповідачів. Фірма є членом багатьох міжнародних та українських професійних організацій, спілок і асоціацій, зокрема таких, як Асоціація правників України (АПУ), Європейська Бізнес Асоціація (EBA), Американська торгівельна палата в Україні (АСС), Міжнародна юридична мережа (ILN) та Міжнародна фіскальна асоціація (IFA).

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: вул. Саксаганського, 41
  • Телефоны: +38-044-494-27-27, +38-044-492-99-97
  • Email:   Вебсайт: http://lp.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!