Поділля, Общественная Организация

Привернення уваги та залучення зацікавлених державних, громадських, комерційних та інших структур до спільної діяльності. Сприяння створенню умов для встановлення і розвитку ділових контактів взаємного спілкування громадян, поширення зв’язків із громадськістю, колективами підприємств, установ та організацій на території України.
Відродження та зміцнення зв’язків, встановлення взаємовигідних відносин щодо співробітництва у різних сферах діяльності із земляками, ближнього і дальнього зарубіжжя. Сприяння розвитку контактів з міжнародними громадськими організаціями, розвитку і розширенню сфери бізнесу, впровадженню інвестицій, організації і проведенні суспільно-благодійних заходів, тощо.
Здійснення постійної діяльності в об’єднанні зусиль і наданні практичної допомоги для задоволення та захисту соціальних, ділових, виробничих, національно-культурних та інших спільних інтересів громадян, вихідців із Подільського краю. Сприяння процесу розбудови та духовного і культурного відродження регіону, шляхом безпосередньої участі у відбудові, реставрації і захисті пам’яток історії, культури та музейних цінностей.
Участь у заснуванні, розробці та реалізації, важливих для регіону проектів, екологічних, оздоровчих, спортивних, культурно-просвітницьких та наукових програм, відродженні культурно-просвітницьких традицій і ремесел, реалізації інтелектуального та творчого потенціалу талановитих земляків, пропагуючи їх досягнення у праці, мистецтві, науці, культурі, освіті, спорті, тощо.
У своїй повсякденній роботі громадська організація „Поділля”, велику увагу приділяє питанням надання практичної допомоги, щодо захисту прав і законних інтересів громадян - вихідців з Подільського краю, привернення уваги і зацікавлення державних, громадських, комерційних та інших структур до діяльності громадської організації „Поділля”; встановлення зв’язків з організаціями незалежно від їх організаційно-правової форми в Україні і за її межами, співпраці заради суспільного добробуту та об’єднанні зусиль в гуманітарній, культурологічній, та інших сферах

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!