Ирена, Гостиница

Здание гостинницы полностью отремонтировано и отреставрировано в 2010 году. К вашим услугам 26 комфортабельных номера с кондиционерами из которых 14класса студио ( имеют вмонтированные кухонные места) . В здании готеля есть 2 конференц-зала на 30 и 15 человек для проведения совещанеий и деловых встреч.
Готель «Ірена» розташований в затишному куточку історичної частини Львова.
Будинок щойно відновлено і відреставровано із збереженням архітектури та стилю «сецесія», характерного для кінця 19 ст. Гармонічне поєднання висококласного сервісу, домашнього затишку та вишуканого смаку надають апартаментам неповторного стилю.
Зупинившись у нас ви, відчуєте затишок, котрий забезпечить вам інтер’єр наших кімнат, витриманий у характерному для тих часів стилі. Ваш сон буде спокійним, оскільки будинок розташований у тихому районі. Кімнати після ремонту з новим обладнанням та меблями.
В будинку є 14 двомісних номерів студіо – апартаментів, 4 двомісних і 9 одномісних номерів. Оскільки більшість номерів є двокімнатними студіо ми називаємо їх апартаментами, а наш готель апарт-готелем. Завдяки різноманітності нашого номерного фонду можливе розміщення груп людей до 50 чоловік.
Ми надаємо можливість сім’ї зупинитись в спарених номерах, де діти залишатимуться під наглядом батьків, але в той же час спатимуть в іншій кімнаті.
Більша частина апартаментів складаються з передпокою та кімнати. В передпокої влаштовані кухонні місця, що дає можливість харчуватись самостійно та забезпечити зберігання необхідних продуктів. Апартаменти обладнані мін-баром.
В готелі є зали на 15 та 30 осіб для проведення нарад, зустрічей, та семінарів.
У всіх номерах та приміщеннях готелю є безкоштовний інтернет зв’язок Wi-Fi.
Послуги Бізнес-центру доступні для гостей готелю протягом 24 годин.
Апарт-готель «Ірена» розташований в 10 хвилинах від Головного вокзалу.
Знайти нас можна за вказівниками та з використанням системи пошуку GPS.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!