Еврокорм современное кормление, Корпорация

Вже 8 років «Єврокорм сучасна годівля» своєю працею робить внесок у розвиток українського села.

Своєю місією Корпорація визначила забезпечення населення держави біологічно цінними продуктами харчування. Якість продукції свинарства, скотарства, птахівництва та рибальства саме і визначає годівля – якість кормів.

Привнесення новітніх, сучасних, безпечних технологій в годівлю тварин, птиці, риби, розробка і впровадження технологічних регламентів, науково-дослідницька робота, створення навчальних програм, інформаційне забезпечення споживачів – все це характеризує Корпорацію «Єврокорм сучасна годівля».

В наших продуктах ввібрані самі сучасні технології і підходи з кормовиробництва, фізіології тварин, знання про ринок кормових інгредієнтів.

Корпорація активно співпрацює в громадських об’єднаннях, асоціаціях, проводить та фінансує наукові дослідження в кормовиробництві та тваринництві.

Комбікорми виробництва підприємств Корпорації «Єврокорм сучасна годівля» відповідають потребам тварин і головне – дають прибуток тим, хто їх вирощує. Ми дбаємо про здешевлення продукції тваринництва, а не пропонуємо дешеві комбікорми, концентрати чи премікси.

Ми відкриті для співпраці з усіма українськими та зарубіжними науково-дослідними установами, громадськими організаціями, об’єднаннями, виробничими та торгівельними підприємствами, фондами та інвестиційними компаніями, засобами масової інформації та всіма небайдужими до якості продуктів харчування людьми.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Вишгород
  • Адрес: пром. площадка, "Карат" 5-А, помещение 1
  • Телефоны: 044-360-72-34, 044-360-73-34
  • Email: ?   Вебсайт: www.eurofeed.com.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!