МЮК "Армадум Лоєрс", ТОВ

Чи відомо Вам, що згідно даних Всесвітнього банку PWC зі 175 податкових систем світу оцінюваних за критеріями рівня податкового тиску, кількості видів податків та зборів, простоти законодавства що регулює податковий сектор, часових витрат на сплату податків Україна посідає 170 місце?

Чи відомо Вам, що за дослідженнями, які провели Світовий банк і Міжнародна фінансова корпорація (IFC) з ведення і розвитку бізнесу в країні (Doing Business-2012), Україна опинилася на 152 місці між Ліберією та Болівією зі 193 країн світу?

А чи відомо Вам, що за оприлюдненими офіційними даними саме Україна посідає 2 місце за кількістю мільярдерів серед країн Центральної та Східної Європи (21 мільярдер), при цьому сумарно активи 100 найбагатших українців складають 83 мільярди доларів США, що дорівнює 61% ВВП України?

Чи не правда вражаючі цифри?

Кожен із нас, хто веде власний бізнес та підраховує власні прибутки і затрати, замислюється над тим, як зробити його успішнішим та прибутковішим із мінімальними затратами часу та грошей. Ми радимо Вам завернутися саме до нас!

ARMADUM LAWYERS – це юридична компанія, до складу якої входять досвідчені професіонали, кожен з яких володіє унікальними знаннями та досвідом. Ми завжди орієнтуємось на результат, якого очікує Клієнт. В основу наших взаємовідносин з кожним Клієнтом ми покладаємо поняття довіри. На наше глибоке переконання, саме довіра є найважливішим чинником, який зумовлює розвиток і зростання наших Клієнтів.

До Вашої уваги ми хочемо запропонувати послуги, які надає наша компанія. Ми спеціалізуємось у наступних сферах:

1. Судова практика та міжнародний арбітраж.
2. Податкове та митне право.
3. Корпоративне та комерційне право.
4. Цінні папери та фондовий ринок.
5. Земля, нерухомість та будівництво.
6. Інтелектуальна власність.
7. Реструктуризація та банкрутство.
8. Антимонопольне право.
9. Сімейне та спадкове право.
10. Трудове право.

Ви бажаєте підвищити ефективність Вашого бізнесу та заощадити Ваші гроші?
Довіртеся нам! Ми знаємо як зробити Ваш бізнес успішним!

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!