У Міністерстві палива й енергетики України впроваджено системи технічного захисту інформації від компанії «Е-Консалтинг»

31 серпня, 2010
Під час реалізації проекту було реалізовано наступні етапи:
1) проведення повного комплексного аудиту стану захищеності інформації, яка обробляється (чи буде оброблятися) засобами ТЗІ;
2) проектування типових компонентів для формування бази даних захисту;
3) впровадження й атестація комплексів ТЗІ на об’єктах інформаційної діяльності;
4) визначення витоку інформації технічними каналами й за рахунок приладів, розроблених і погоджених із Держспецзв’язком;
5) проведення експертизи;
6) введення системи в промислову експлуатацію.

Необхідність ТЗІ в режимно-секретних відділах, відділах обробки документів обмеженого доступу в інформаційно-телекомунікаційних системах держслужб регламентується низкою Законів України: «Про державну таємницю», «Про інформацію», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Положення про державний контроль за станом технічного захисту інформації», Указом Президента України «Про порядок забезпечення урядовим зв’язком посадових осіб».

Як зазначив президент компанії «Е-Консалтинг», генеральний конструктор Microsoft Dynamics™ XRM® Андрій Безгубенко: «Впровадження сучасних рішень в галузі технічного захисту інформації дозволяє вирішувати цілу низку проблем інформаційної безпеки, які є дуже актуальними і в Україні, і в світі. Компанія «Е-консалтинг» забезпечена сучасною технікою, має необхідні ліцензії Держспецзв’язку і входить до Реєстру експертів, володіючи кваліфікованими високопрофесійними кадрами для виконання робіт з технічного захисту інформації у державних органах, що підтверджено десятками Атестатів КСЗІ».

30 серпня 2010 р.

Інформація про ДП «Е-Консалтинг»
Департамент ТЗІ компанії «Е-Консалтинг» розробив і впровадив низку проектів ТЗІ в Адміністрації Президента України, Міністерстві оборони України, Міністерстві фінансів України, НАК «Нафтогаз України», Укравіації, Київенерго.
Коротка інформація про компанію:
ДП «Е-Консалтинг» засноване в 2002 році і вже більше 8 років надає послуги в сфері ІТ і бізнес-консалтингу. Компанія реалізувала більше 3 000 проектів і входить до п’ятірки кращих системних інтеграторів України, володіючи широкою мережею регіональних представництв по всій території країни. Компанія «Е-Консалтинг» має статус Золотого партнера Microsoft® за 11 напрямками.
Основними напрямками діяльності «Е-Консалтинг» є: проектування і створення інфраструктури підприємства «під ключ» і її наступна підтримка; впровадження системи керування взаємовідношеннями з клієнтами Microsoft Dynamics™ CRM; організація документообігу; оптимізація IT-інфраструктури підприємства на платформі Microsoft®.
Послуги «Е-Консалтинг» сертифіковані за міжнародним стандартом якості ISO 9001 і його українським аналогом ДСТУ 9001.
За додатковою інформацією звертайтеся:
Олена Кудря
e-mail: [email protected]
тел/факс: +38 (044) 507-2828
www.e-consulting.com.ua
www.getman.ua
www.crm.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!