Урожайний вересень: Publicity Creating проведено низку заходів для клієнтів

11 жовтня, 2010
Усього за місяць було проведено п’ять заходів різного формату, масштабу та для різних цільових аудиторій:

— прес-тур для журналістів спеціалізованих і ділових ЗМІ на завод «Нива» (ТМ BIONA) у Євпаторії, де виробляються біопрепарати для агросектору;
— прес-конференція компанії «Рубін» (ТМ ColоrWay) «Український ІТ-ринок: підсумки 1 півріччя 2010 р., прогнози на 2011 рік» за участі представників компанії та незалежних експертів ринку;
— прес-конференція компанії «Е-Консалтинг» «Microsoft® Dynamics CRM 2011 як фактор «природного відбору» на українському ринку систем управління бізнесом».
— перша маркетингова конференція компанії «Рубін» (ТМ ColоrWay) для партнерів «Заробляй набагато більше», яку відвідали понад 300 осіб;
— круглий стіл для партнерів та тренінги для співробітників компанії «Рубін» (ТМ ColоrWay);

Як зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: «Забезпечити високу інтенсивність та належну якість робіт у вересні вдалося завдяки кваліфікованим кадрам та оптимізації внутрішніх схем роботи компанії. У результаті, як було відзначено клієнтами, усі проведені заходи відбулися на високому організаційному рівні та мали високу ефективність».

11 жовтня 2010 р.

Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації й PR.

Провідна структура Publicity Group (група компаній, яка надає послуги в сфері маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агенція яскравих подій), РА «ПРОФІТ» (розміщення реклами в ЗМІ).

Серед клієнтів – крупні українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектору В2С.
Серед А-брендів, які просувалися компанією, — зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; — українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, ColorWay, UKR.NET та інші.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!