Еліта обирає еліту

5 липня, 2011
У червні в київському клубі «GolfStream» пройшов міжнародний гольф-турнір «Presidents Cup 2011/Матчева зустріч команд України та світу». Вже другий рік поспіль українська збірна, що складається з професіоналів і любителів гольфу, здобула перемогу над інтернаціональною командою суперників. У турнірі взяли участь гравці в гольф з усіх куточків світу: Чехії, Польщі, Данії, Швейцарії, Голландії, Великобританії, Канади, США, Австралії, Південної Кореї, Індії, Нігерії.
В цей вечір серед учасників турніру зібралося багато відомих особистостей – діючі чемпіони України з гри в гольф Дмитро Вахненко та Олена Мовчан, екс-чемпіон України, призер багатьох всеукраїнських та міжнародних турнірів з гольфу Ігор Мовчан, український хокеїст і колишній гравець НХЛ Дмитро Христич, Посол Нігерії в Україні Ібрагім Пада Касаі, відомий тренер гри в гольф Рассел Аден та багато інших.
Відкривав турнір його директор Леонід Кравчук Перший Президент незалежної України. Леонід Макарович особисто зробив перший удар на полі та побажав всім командам успіху в непростому змаганні.
Як каже Сергій Мазур Генеральний директор «Вітіс Груп»: «Ми раді, що в Україні все більше людей розуміються на гарному відпочинку. Якість, комфорт та стиль – сьогодні це основні критерії, якими керуються люди, коли хочуть відпочити та добре провести час. І немає ніякої різниці чи це спорт, музика, напої, подорожі, що завгодно. Так само і коньяк HINE VSOP – це завжди гідне доповнення до партії в гольф, відмінної компанії, музики та теплого літнього вечора».
Коньяк HINE VSOP – гордість коньячного Будинку HINE. Виробляють його зі спиртів витриманих від п'яти до п'ятнадцяти років в регіонах Grande та Petite Champagne. Купаж HINE VSOP був складений ще в 1889 році. Будинок HINE ніколи не займався масовим випуском своїх напоїв, саме тому кожен з них є справжнім витвором коньячного мистецтва. Висока якість і унікальність продукції, яка випускається Будинком, підтверджуються численними нагородами на спеціалізованих виноробних виставках різних років.
«Вітіс Груп» – офіційним представник Будинку HINE в Україні.


Потрібна додаткова інформація? Із задоволенням відповімо на всі ваші запитання: 044355 07 17, Стус Ірина, E-mail: stus.irina @ gem.kiev.ua
Довідкова інформація:

Виноторгова компанія «Вітіс Груп» – з 2008 року компанія представляє на українському ринку більше 1500 найменувань елітних вин та алкогольних напоїв від 120 виробників з усього світу. «Вітіс Групп» є ексклюзивним представником в Україні компаній Roederer, Hine та Frescobaldi. Особливість компанії – гарантія якості в усьому: в продукції, в обслуговуванні, у комунікаціях. Мета компанії – займати перші позиції на ринку України, використовуючи ефективні сучасні методи розвитку бізнесу, при цьому зберігаючи традиції, філософію і дух вин та алкогольних напоїв, які вона представляє. Команда «Вітіс Груп» — це висококласні фахівці, які мають багатий досвід роботи у найбільших компаніях України, що займаються дистрибуцією алкогольних напоїв. Офіційний сайт компанії: www.vitis.com.ua
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!