25-27 листопада в Києві проходитиме Перший всеукраїнський форум студентів-координаторів розвитку донорського руху

23 листопада, 2011
В рамках Форуму відбудеться навчання методів ефективної пропаганди добровільного безоплатного донорства крові у студентському середовищі.
Учасниками Форуму будуть студенти-активісти провідних вищих навчальних закладів з усіх регіонів України.
Метою проведення Форуму є зібрання і навчання лідерів університетського середовища для створення розгалуженої мережі студентських волонтерських груп, що будуть залучати до безоплатного донорства крові студіюючу молодь. Асоціація молодих донорів України розраховує, що діяльність вказаних волонтерських груп зумовить масштабне збільшення кількості донорів крові серед молоді.

Форум проходитиме в рамках проекту Асоціації «Програма пропаганди донорства крові серед молоді «Здай кров – врятуй життя!». В його межах у 2011 році на базі контакт-центру «Звонковый дом» було створено інформаційну службу Асоціації «Гаряча лінія крові» — 044-524-97-73. Оператори цієї служби оперативно мобілізують донорів крові для здачі її на користь осіб, які звертаються за допомогою до Асоціації молодих донорів України.
Оскільки значна кількість звернень надходить з інших міст України, виникла нагальна потреба у розширенні географії проекту, який на сьогодні в повній мірі охоплює тільки місто Київ. Тому молоді донори звернулись до провідних університетів України із закликом делегувати найактивніших студентів до участі у вищезгаданому Форумі.
На зібранні також обговорюватиметься питання створення всеукраїнської мережі студентських волонтерських груп, що у свою чергу забезпечить популяризацію інформаційної служби «Гаряча лінія крові» та web-порталу «krov.ua» серед української молоді.
Проведення Форуму стало можливим завдяки фінансовій підтримці Державної служби молоді та спорту України та фонду Валерія Мошенського.
Валерій Мошенський є почесним донором крові та обіймає посаду генерального директора Групи компаній «Планета». Він здійснює фінансову підтримку діяльності організації з 2006 року – з моменту заснування Асоціації молодих донорів України.

Місце проведення Форуму: м. Київ, вул. І. Франка, буд. 18, тренінговий центр «Перехрестя», 5 поверх, конференц-зал «Святославський».
Початок реєстрації — 25 листопада 2011 р. о 10 год. 00 хв.
Початок Форуму об 11 год. 00 хв.

Акредитація для ЗМІ за телефоном – (067) 208-03-03
Контактна особа: Ірина Іващишин.
Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!