Кондитерська фабрика «ЖЛ» вивела на ринок України інноваційний продукт «Фадж»

8 серпня, 2012

В липні цього року житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» запустила у продаж новий продукт «Фадж» (популярний різновид ірису в Європі) під назвою «Молочна кринка» з двома смаками: молочним і шоколадним.

Цукерка «Молочна кринка» є абсолютно новим видом солодощів на ринку України, аналогів якої досі ще ніхто не виробляв.

На даний момент солодощі доступні в торгових точках України у ваговому форматі — в екранованій тарі вагою 2,3 кг. В майбутньому планується випуск цієї цукерки в обгортках з вишуканим та сучасним дизайном, та у фасованому форматі, а саме в елегантних пакетах з zip-застібкою вагою по 250 та 500 грам. Крім того, до початку «шоколадного» сезону відбудеться випуск солодощів зі смаками десерту сабайон та крем-арманьяку, а також з додаванням арахісу, ізюму й какао та арахісу.

Новинка порадує солодкоїжок усіх вікових категорій і стане приємним частуванням до чаю або кави в колі родичів та друзів.

Як зазначалося раніше, нова лінія, на якій випускається «Фадж», була скомплектована з обладнання виробництва Нідерландів, Німеччини, Італії та України, і встановлена в 2012 році спеціалістами з Нідерландів. Всі процеси по виготовленню даної цукерки, від підготування мас до фасування цукерок у пакети, є абсолютно автоматизованими.

 

Додаткова інформація:

ТДВ «ЖЛ» (до березня 2011 — ЗАТ «Житомирські ласощі») засновано в 1944 році. Фабрика займає 5-е місце за обсягом виробництва. Якість продукції підтверджується сертифікатами ISO 9001:2000 «Система менеджменту якості» та ISO 22 000:2005 «Система управління безпекою харчових продуктів». На сьогоднішній день в компанії ТДВ «ЖЛ» працює більше 1700 співробітників. Асортимент продукції нараховує близько 250 позицій, серед яких різні види цукерок, печива і вафель.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!