СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обновила продуктову лінійку по ДМС

13 серпня, 2012

«ДМС при ДТП»– нова програма, яка покликана забезпечити надійний страховий захист водіям, пасажирам, пішоходам, велосипедистам тощо в разі розладу їх здоров’я внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП). Даною програмою передбачена амбулаторно-поліклінічна допомога, медикаментозне забезпечення при амбулаторному лікуванні, екстрена стаціонарна допомога.

Оформити договір страхування по програмі «ДМС при ДТП» можуть як фізичні, так і юридичні особи на користь фізичних осіб.

Комплексна програма «ДМС-Студент» забезпечить надійний страховий захист студентам, які навчаються в вищих учбових закладах усіх форм навчання (денне, заочне, вечірнє), в разі розладу їх здоров’я внаслідок гострого захворювання та наслідків нещасного випадку. Комплексна програма включає: забезпечення медикаментами при амбулаторному лікуванні (для лікування грипу, ГРЗ, ГРВІ та їх ускладнень), екстрену/невідкладну стаціонарну допомогу та страхування від нещасного випадку.

Оформити договір страхування по програмі «ДМС-Студент» можуть як самі студенти, так і навчальні заклади на користь своїх студентів.

Програма «ДМС-Колектив» є низькобюджетною та покликана забезпечити надійний страховий захист колективу (від 5 осіб) в разі розладу їх здоров’я внаслідок гострого захворювання, загострення хронічного захворювання та наслідків нещасного випадку. Даною програмою передбаченаамбулаторно-поліклінічна допомога, забезпечення медикаментами при амбулаторному лікуванні, екстрена/невідкладна стаціонарна допомога, невідкладна медична допомога та страхування від нещасного випадку.

На сьогодні по вартості програма «ДМС-Колектив» доступна кожній працюючій особі в України, навіть з мінімальним розміром заробітної плати.

Оформити договір страхування по програмі «ДМС-Колектив» можуть як фізичні, так і юридичні особи на користь фізичних осіб.

Програма «ДМС-Бізнес» буде цікава тим особам, які бажають обслуговуватися у приватних комерційних клініках. Програма покликана забезпечити надійний страховий захист застрахованим особам в разі розладу їх здоров’я внаслідок гострого захворювання, загострення хронічного захворювання та наслідків нещасного випадку. Дана програма включає: амбулаторно-поліклінічну допомогу, забезпечення медикаментами при амбулаторному лікуванні, екстрену/невідкладну стаціонарну допомогу та швидку/невідкладну медичну допомогу.

Крім того, за бажанням клієнта програма «ДМС-Бізнес» може бути доповнена додатковими опціями:стоматологічна допомога, аптечка для офісу, вакцинації проти грипу, вітамінопрофілактика, медичний огляд тощо.

Оформити договір страхування по програмі «ДМС-Бізнес» можуть як фізичні, так і юридичні особи на користь фізичних осіб.

Всі договори страхування за вказаними програмами укладаються строком на 1 рік. Територія дії – Україна.Страховий захист діє 24 години на добу.

 

Для довідки:

Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 460 тисяч осіб).

СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.

Надійність та чесність роботи Компанії підтверджена перемогами у І, ІІ та ІІІ Всеукраїнських конкурсах «Лідер страхового ринку» у номінаціях «Лідер медичного страхування по роботі з фізичними особами» (2009, 2011 рр.), «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» (2010р.) та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» (2011 р.) за версією журналу «Банкиръ». А наприкінці березня 2012 р. журнал «Insurance Top» визначив переможців «Національної премії Insurance TOP» та «Національного Клубу страхової виплати» серед яких СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) була відзначена як Лідер класу «Медичне страхування». За версією журналу «Insurance Top» у 2011 році Компанія підтвердила статус лідера добровільного медичного страхування, посівши 1-є місце у рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС».

Генеральний директор А.Чубинський – лауреат XVI Загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».

СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 11 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Луганську, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Херсоні та Севастополі.

 

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!