В традиционном Китайском чайном домике в Гамбурге используется современная тепловая автоматика Danfoss

30 січня, 2013

Кожного року у зимовий період під час утворення бурульок діти знаходяться у зоні великого ризику. Для позбавлення дітей, вчителів та батьків небезпеки травм від падіння криги з дахів шкіл та дошкільних закладів є різні засоби: незручні традиційні радянські та нові, найефективніші в Європі. Розгляньмо питання докладніше.

Проблема

Утворення криги на козирках, дахах шкіл та дошкільних закладів є серйозною проблемою. Падаючи, вони можуть травмувати дітей, вчителів, батьків. Причому, чим більше вага бурульки і чим вище будівля, з якої вона впала, тим більше вірогідність і серйозність травми. Від бурульок і льоду страждають не тільки матеріальні цінності, але, на жаль, і люди.

Традиційне рішення

Щоб не стати жертвою бурульок, доводиться постійно звертати увагу на наявність небезпечних утворень з криги та снігу на дахах і триматися на безпечній відстані від будинків, викликати служби, що збивають кригу (проте такі роботи псують покрівлі), вести роз’яснювальну роботу серед школярів та в дошкільних навчальних закладах. Всі ці заходи зазвичай є клопіткими і не гарантують безпеки.

Ефективне рішення

Поруч з традиційними, існують прості ефективні рішення, які повністю знімають проблему утворення бурульок і роблять безпечним знаходження біля будинку. Це – кабельні електричні системи.

Встановивши одного разу кабельну систему антиобледеніння, ви на багато років знімете питання небезпеки від падіння з даху буруль та снігу, оскільки вони просто не будуть утворюватися. Кабельні системи не допускають утворення небезпечних глиб криги та снігу.

«У Києві системи антиобледеніння вже встановлені на багатьох крупних об’єктах. Це – банки, торгові та офісні центри, посольства, клініки тощо. Крім того, тепер системи обов’язково встановлюються в новозбудованих висотках. Проте найбільша необхідність у них зараз – у шкільних та дошкільних закладах. Оскільки від них залежить здоров’я та майбутнє дітей»,– пояснив Віктор Драчук, керівник напряму електроопалення DEVI (компанія "Данфосс ТОВ").

Додаткова інформація про системи сніготанення та антиобледеніння

Системи сніготанення та антиобледеніння сьогодні займають перше місце в європейських рейтингах найбільш ефективних засобів захисту від утворення криги. В Україні та світі однією з кращих визнана торгова марка DEVI, якій вже понад 70 років. У 2011 р. Науково-дослідний центр незалежних споживчих експертиз "Тест" за результатами тестування видав DEVI знак якості "Відмінно".

Існують системи двох типів: для дахів (і водостоків) та ґрунту (зовнішніх сходів, тротуарів тощо). Системи DEVIповністю автоматичні: вмикаються, визначивши необхідність сніготанення та знищення криги, і вимикаються одразу після очистки поверхні.

Роботу автоматичної системи регулюють різноманітні датчики (вологості, температури), засіб, що регулює роботу розподільчого нагрівача у відповідності до показників датчиків, кабелі, пускорегулююча і захисна арматура.

Детальнішу інформацію можна отримати:

Тел.: +380 44 461 87 02

[email protected]

www.devi.ua

Данфосс ТОВ, ООО с ИИ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!