140,7 млн. грн. виплатила СК «NGS» по ДМС за 2012 рік

4 лютого, 2013

За підсумками роботи в 2012р. страхова компанія «NGS» (НАФТАГАЗСТРАХ) виплатила 140,7 млн. грн. по 155 088 страховими випадками по ДМС, з яких 5,5 млн. грн. склали виплати особисто застрахованим у 5470 випадках, решта – виплати медичним закладам за лікування застрахованих.

Протягом минулого року СК «NGS» надала благодійну допомогу своїм застрахованим і базовим медустановам на лікування важкохворих залізничників на загальну суму 0,75 млн. грн.

Також за 2012 рік Компанія поставила медичне обладнання в лікарні, в яких обслуговуються застраховані, на загальну суму 5,7 млн. грн.

«Добровільне медичне страхування залишається пріоритетним напрямком роботи нашої компанії. Це непростий сегмент страхового бізнесу, і не кожному страховику під силу. Потрібні професіонали, сучасні технології, інфраструктура і щоденна копітка робота. Обсяги страхових виплат по ДМС свідчать про відповідальність та чесності роботи нашої компанії перед застрахованими і медичними установами», — зазначив генеральний директор Чубинський А.Ф.

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!