КРЕДОБАНК у 2012 році зростав втричі швидше за ринок

12 лютого, 2013

За минулий рік активи банку зросли на 750 мільйонів гривень або на 20%. Це означає, що КРЕДОБАНК зростав втричі швидше, ніж банківська система України в цілому, приріст активів якої у минулому році склав за даними Національного банку лише 6,9%.

 –  Висока динаміка приросту активів є результатом реалізації нової стратегії банку, яка передбачає концентрацію його діяльності на обслуговуванні роздрібних клієнтів i на співпраці з підприємствами малого та середнього бізнесу,  – коментує результати 2012 року Голова Правління КРЕДОБАНКу Дмитро Крепак.

Орієнтація на потреби пріоритетних сегментів клієнтів та пропозиція їм удосконалених кредитних та розрахункових продуктів дозволили КРЕДОБАНКу розвиватися у минулому році набагато швидше за конкурентів. При цьому особливу увагу банк приділяв активізації кредитування, спрямовуючи ресурси як в реальний сектор економіки, так і на задоволення потреб приватних клієнтів у сфері іпотечного та автокредитування.

– Ми прагнемо бути для наших клієнтів справжнім партнером в бізнесі, – відзначає Дмитро Крепак. – Незважаючи на те, що у другій половині минулого року на українському фінансовому ринку неодноразово виникав дефіцит ліквідності, КРЕДОБАНК на відміну від цілого ряду інших банків не припиняв кредитування позичальників. В результаті за підсумками року обсяг портфелю кредитів, наданих юридичним особам, зріс на 15%, а портфель кредитів роздрібних позичальників збільшився відразу на 29%. Для порівняння – в цілому по банківській системі корпоративні кредити зросли лише на 5%, а роздрібні кредити четвертий рік поспіль продовжили скорочуватись.

У минулому році КРЕДОБАНК не лише активно кредитував, але  й успішно збільшував свою ресурсну базу. Завдяки довірі корпоративних клієнтів та приватних вкладників депозитний портфель банку зріс на понад 230 мільйонів гривень, у тому числі дві третини приросту забезпечили вклади фізичних осіб. Цьому сприяло, зокрема, впровадження обслуговування депозитів в системі інтернет-банкінгу для фізичних осіб «КредоДайрект», що дозволяє вкладнику розмістити тимчасово вільні кошти на депозит під привабливу відсоткову ставку, не відвідуючи установу банку.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!