Майсте-клас в оновленому львівському "Фокстроті"

13 червня, 2013

Смачний формат стосунків зі споживачами – солодкий  майстер-клас відбудеться  у львівському «Фокстроті» 15 червня у Всесвітній день вітру. Оновлений «Фокстрот» формату «Магазин у магазині» у Львові (ТРЦ «King Cross Leopolis»: с.Сокільники, вул. Стрийська, 30) – це місце, де постійно відбувається щось цікаве.  Нещодавно тут проходив майстер-клас Ектора Браво, а вже у цю суботу до львівського «Фокстроту» завітає ще одне свято.

15 червня 2013 року відбудеться дитячий кулінарний урок за участі не менш відомого майстра в області «Смачно та корисно» — бренда Vitek.  Адже ні для кого не секрет, що приготування шедевру потребує якісних інгредієнтів та майстерного обладнання.

Літо – час дитячих канікул, тому уроки – не в пошані. Проте «Фокстрот» пропонує особливе навчання — смачнючий майстер-клас з приготування вафель! Під час перерви між уроками на маленьких гостей «Фокстроту» чекатимуть аква-грим, ігри та загадки.

Рівно опівдні  15 червня у зоні Vitek  в «Фокстроті» чекають усіх дітей, хто небайдужий до неймовірно запашних та хрустких ласощів. Кожен бажаючий не лише пізнає усі  секрети приготування цього десерту за 10 хвилин, але й відкриє у собі дизайнерський талант. Діти будуть прикрашати вафлі різними смачними  топпінгами. Політ фантазії необмежено! Адже саме 15 червня у всьому світі відзначають День Вітру. А він, як відомо, дуже любить веселитись та грати.

Доки малята примірятимуть  роль кухарів, їхні батьки  матимуть нагоду не лише оцінити унікальний формат брендових бутіків гіпермаркету «Фокстрот», але й позмагатися у поетичному конкурсі та отримати корисні подарунки від Vitek!

З упевненістю можна сказати, що у суботу 15 червня усі відвідувачі гарантовано стануть власниками гарного настрою та смачного рецепту, а кожна дитина отримає подарунок від Vitek на згадку про власний кулінарний досвід!

Відвідайте безкоштовні майстер-класи, які будуть проходити з 12:00 по 18:00 у зоні Vitek магазину «Фокстрот. Техніка для дому» у селі Сокільники на Стрийській, 30.

Довідка: Торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером* ринку України у сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки і володарем титулу «Національна торговельна марка» по версії рейтингу «Людина року — 2012». Перший магазин торговельної мережі було відкрито у 1994 році, і станом на липень 2013 р. в Україні нараховується 226 супермаркетів  ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 112 обласних та районних центрах України, при цьому їх загальна торговельна площа  складає більше 200 000 кв. м. Згідно рейтингу, складеному аудиторською  компанією Deloitte&Touche у 2012 році, торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» входить у число 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Об’єм продажів мережі за 2011-12 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торговельна мережа ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics» найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

 

*згідно даних GFK, 2012

Группа компаний "Фокстрот", ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!