Зарплата «у конверті» за працю на столичному «Даринку»

17 вересня, 2013

У боротьбі з тіньовими виплатами заробітної плати фахівці столичних органів доходів і зборів постійно аналізують податкову звітність, яка подається суб’єктами господарювання до податкових інспекцій міста Києва, у тому числі ту, що стосується оплати праці. Особлива увага приділяється податковим розрахункам за формою 1-ДФ, зміст яких може відображати ознаки приховування податку на доходи фізичних осіб.

Так, нещодавно фахівцями Головного управління Міндоходів у м. Києві були отримані пояснення від звільнених працівників суб’єкта господарської діяльності – фізичної особи А., яка займається роздрібною торгівлею жіночим одягом та взуттям в торгівельному центрі «Даринок» та нібито використовує працю лише однієї найманої особи.

Відповідно до наданих пояснень звільнені працівники підтвердили, що отримували заробітну плату «в конвертах». 

Відреагувавши на пояснення громадян, працівники Міндоходів провели перевірку діяльності бізнес-леді стосовно дотримання трудового та податкового законодавства, в результаті якої було виявлено ще двох найманих працівників.

За результатами перевірки, бізнес-леді доведеться сплатити до бюджету понад 30 тисяч гривень.

Наразі, матеріали справи передані до слідчого відділу фінансових розслідувань районної податкової інспекції для прийняття рішення відповідно до законодавства.

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!