ПАТ «Діамантбанк» у листопаді 2013 року відкрив 11 кореспондентських рахунків

5 грудня, 2013

Протягом листопада 2013 року ПАТ «Діамантбанк» відкрив сім кореспондентських рахунків типу «ностро» в трьох банках-кореспондентах, що дало змогу збільшити кількість видів валют до 18  для здійснення міжнародних платежів, зокрема в банківських металах.

Також було відкрито чотири кореспондентських рахунка типу «лоро», в тому числі для одного банку-нерезидента.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Діамантбанк» Олег Ходачук: «Розширення мережі банків-кореспондентів призведе до покращення якості надання послуг для наших клієнтів та до підвищення ефективності нашого банку. Стратегічна мета – побудова Банку для Банків. Ми хочемо бути цікавими і надавати якісні послуги нашим колегам – банкам. Це стосується проведення платежів в різних валютах та металах, продажу дорогоцінних металів та готівкової валюти для банків».

Станом на 01.12.2013 року в ПАТ «Діамантбанк» відкрито 25 кореспондентських рахунків типу «ностро» та 20 кореспондентських рахунків типу «лоро».

Довідка

Діамантбанк зареєстрований Національним Банком України 17.11.1993 р. Банк надає повний спектр послуг персональним та корпоративним клієнтам. Має всі ліцензії та дозволи НБУ для роботи на банківському ринку.
Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Регіональна мережа налічує 78 дирекцій та відділень у 18 містах України.
           Третій квартал 2013 року Діамантбанк закінчив з прибутком 2,22 млн. грн. Чисті активи фінустанови станом на 01.10.2013 р. склали 3,82  млрд. грн., регулятивний капітал – 400,006 млн. грн., кредитно-інвестиційний портфель – 2,82  млрд. грн.

АБ "Диамантбанк", ОАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!