USAID виступить співорганізатором виставки-форуму «Незалежна теплоенергетика»

31 жовтня, 2014

Проект USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (МЕР) виступить співорганізатором національної виставки-форуму «Незалежна теплоенергетика», що відбудеться 19 – 20 листопада у столичному виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза».

Основною метою проекту Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Муніципальна енергетична реформа» (МЕР) є підвищення енергетичної безпеки України. Він допомагає середнім та великим українським містам збільшити ефективність кінцевого споживання енергії та виробництво чистої енергії і, відповідно, скоротити споживання природного газу і зменшити викиди парникових газів. За словами Білла Такера, результатом діяльності проекту має стати економія понад 250 млн. кубометрів природного газу і скорочення до 500 тис. тон викидів СО2. Проект МЕР підтримує заходи та програми у сфері енергетики, що сприяють удосконаленню енергетичної політики в Україні та збільшенню енергоефективності національної економіки, серед яких — перша національна виставка-форум «Незалежна теплоенергетика».

Виставка-форум «Незалежна теплоенергетика», новий проект компанії «Євроіндекс», ініційований з метою вирішення питань заміщення природного газу місцевими джерелами палива та енергії, модернізації систем теплопостачання, раціонального використання тепла у житлово-комунальному господарстві, що гостро постали сьогодні перед Україною. Подія отримала широку державну та галузеву підтримку. «Незалежна теплоенергетика» проходитиме за сприяння Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Асоціації міст України, міжнародних програм підтримки та розвитку GIZ, NEFCO, USAID; Київського енергетичного агентства, Біоенергетичної асоціації України, Українського пелетного союзу, Міжнародної асоціації термоенергетичних компаній.

Докладна інформація про виставку-форум «Незалежна теплоенергетика» — на сайті www.t-energy.com.ua.

Кучер Юлия
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!