«Авторська карта» Forward Bank визнана продуктом року 2014 за версією MasterCard

12 листопада, 2014

Міжнародна платіжна система MasterCard назвала «Авторську карту» Forward Bank «Продуктом року 2014», за підсумками проведеного щорічного дослідження досягнень фінансових установ України. Нагородження банків-лідерів відбулося під час щорічної конференції MasterCard Day 2014.

Визнання «Авторської карти» продуктом року стало результатом ефективної спільної роботи Forward Bank та МПС MasterCard у сфері індивідуальних рішень в області карткових продуктів. «Авторська карта» — не просто сучасний засіб оплати, а й частина іміджу її власника.

«Авторська карта» Forward Bank поєднує в собі переваги класичної дебетової карти, сучасність, зручність інтернет-банкінгу та ексклюзивний дизайн. Персональний доступ до дистанційних банківських сервісів дозволяє клієнту керувати своїми рахунками, здійснювати платежі і перекази без комісій в режимі 24/7/365. Більш того, залишок коштів на карті дозволяє отримати додатковий дохід у розмірі до 15 % річних в національній валюті.

Оформити іменну «Авторську карту» можна як у відділенні Forward Bank, так і дистанційно, вибравши на сайті зображення для лицьової сторони карти з безлічі яскравих варіантів. Серед варіантів дизайну карти – кілька сотень оригінальних зображень зі світу природи, живопису, музики, спорту, хобі, подорожей, автомобілів, техніки тощо.

Більш детальну інформацію про «Авторську карту» можна отримати на сайті або в Контакт-центрі Банку: 0800 300 880 (безкоштовно в межах України); 044 390 95 95 (телефон у Києві).

Forward Bank – комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів в Україні. Прибуток Банку станом на 01.11.2014 р. склав 9,117 млн грн, активи – 2 279,1 млн грн, регулятивний капітал – 563,3 млн грн, статутний капітал – 283 млн грн. Forward Bank входить до групи середніх банків (ІІІ група), згідно з класифікацією Національного Банку України, і є членом Фонду гарантування вкладів України.

Forward Bank
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!