Контакт-центр ПАТ «Дніпропетровськгаз» працює 7 днів на тиждень

26 травня, 2015

У зв'язку з підвищенням ціни на газ та зміною норм споживання у наших клієнтів виникає багато запитань щодо нарахувань. Відповіді на них мешканці області можуть отримати в контакт-центрі.

ПАТ «Дніпропетровськгаз» працює в новому зручному форматі. Нагадуємо нашим клієнтам, що вони мають можливість сім днів на тиждень з 08:00 до 20:00 отримувати кваліфіковану консультацію з усіх питань щодо газопостачання по багатоканальному телефону (056) 78-70-104.

Одним із пріоритетних напрямків роботи контакт-центру є он-лайн опрацювання фактичних показань лічильників газу. Ці дані можна передати як за телефоном контакт-центру, так і електронною поштою [email protected].

Щоб передати показання лічильника газу електронною поштою клієнтам потрібно вказати:

1.   Особовий рахунок власника житла.

2.   Контактний номер телефону.

3.   Адресу власника, на якого відкрито особовий рахунок.

Також оператори контакт-центру консультують щодо тарифів на газ, пояснюють причини відключення від системи газопостачання та порядок його відновлення. Дають вичерпну інформацію щодо стану особового рахунку та способів оплати за надані послуги. Споживачі пільгових категорій мають можливість отримати інформацію про розмір пільг та субсидій.

Тому звертаємо увагу наших споживачів на те, що для отримання консультації не потрібно стояти в черзі чи телефонувати в усі служби газового господарства, варто звернутись за єдиним номером чи електронною адресою контакт-центру. Цей сервіс створено саме для того, щоб нашим клієнтам було зручно.

Довідка: дзвінки з усіх стаціонарних телефонів оплачуються згідно з міськими і міжміськими тарифами, дзвінки з мобільного – відповідно до тарифів вашого оператора мобільного зв'язку.

Контакт-центр ПАТ «Дніпропетровськгаз» надає інформаційні послуги жителям Дніпропетровської області (крім м. Дніпропетровськ та м. кривий Ріг).

ПАО "Днепропетровскгаз"
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!