Мільйони українців вибрали ВОЛЮ

24 листопада, 2015

− Ми вдячні споживачам за те, що вони так високо оцінили роботу нашої команди. ВОЛЯ заслужено отримала перемогу в конкурсі, адже зроблено було багато. Тільки протягом 2015 року в розвиток послуг, модернізацію мереж та інноваційні проекти у сфері обслуговування ми інвестували понад 400 мільйонів гривень. У підсумку − зростання показників оцінки абонентами якості послуг і сервісу, а також численні позитивні відгуки від наших користувачів. Люди зазначають, що компанія дуже змінилася за останні 3−4 роки. Протягом цього часу ми були сконцентровані на підвищенні якості наших послуг та обслуговування загалом. І ми однозначно не будемо зупинятися на досягнутому. Спасибі за вашу довіру і вибір! − говорить генеральний директор компанії ВОЛЯ Джордж Жембері.

Дослідження для Міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року 2015» в Україні проводила компанія TNS. В опитуванні «Провайдер цифрових розваг» брали участь жителі 36 міст країни з населенням більше 100 тисяч осіб. Воно охоплювало представників усіх соціальних груп. До визначення кращих з кращих було залучено експертів галузі, представників рекламних агентств, діячів культури і членів оргкомітету конкурсу. Результати досліджень підтверджено міжнародною аудиторською компанією Deloitte.

ВОЛЯ працює в 33 містах, пропонуючи своїм абонентам найкращий ліцензійний контент від зарубіжних і вітчизняних студій в цифровому і аналоговому форматах. Компанія розвиває і власні телепродукти: канали фільмів групи «ВОЛЯ CINE+» і онлайн-кінотеатр «ВОЛЯ Cinema».

У телевізійних пакетах ВОЛІ − понад 200 цифрових телеканалів, з яких більше 20 − у форматі високої чіткості (HD). Серед них є й ті, які доступні ексклюзивно, наприклад, канал індійського кіно Bollywood HD, канал сімейства Discovery для чоловічої аудиторії DTX, канал улюблених українських серіалів FILMUADrama.

ВОЛЯ надає також інтернет-доступ зі швидкістю до 200 Мбіт/с й інтерактивне телебачення «ВОЛЯ Smart HD», які дають змогу дивитися найрізноманітніший відеоконтент не тільки на екрані телевізора, а й на смартфоні чи планшеті. Інтерактивне телебачення ВОЛІ можна підключити на території всієї країни − в мережі будь-якого інтернет-провайдера, що гарантує швидкість доступу понад 5 Мбіт/с.

Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!