ОТП Банк збільшив обсяг фінансування компанії «Нібулон» до 190 мільйонів гривень

11 липня, 2016

АТ «ОТП Банк» уклав угоду з лідером аграрної галузі — ТОВ СП «Нібулон» про збільшення обсягів фінансування. Згідно з угодою банк збільшує кредитну лінію на суму 80 млн грн до 190 млн грн з метою поповнення обігових коштів компанії. Термін дії ліміту — 3 роки.

За словами Алли Бініашвілі, члена Правління АТ «ОТП Банк», «агропромисловий комплекс України активно розвивається, і ми всіма силами готові допомогти аграрним підприємствам продовжувати цю позитивну динаміку. Співпраця з компаніями даного сектора є одним з пріоритетних напрямків діяльності ОТП Банку і ОТП Групи в цілому. Так, в рамках стратегічного партнерства з ТОВ СП «Нібулон» обсяг фінансування даної компанії ОТП Банком разом з компанією ОТП Лізинг (фінансовий лізинг буксира, самохідного плавучого крана і сільгосптехніки) досягнув 375 млн грн. У нас достатньо капіталу і ліквідності для подальшого збільшення обсягів кредитування надійних і порядних позичальників».

Про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

ТОВ СП «НІБУЛОН» — один з найбільших українських інвесторів, виробників і експортерів сільськогосподарської продукції. До складу підприємства входять 22 виробничих філії (виробництво с/г продукції на 82,5 тис. га орендованих земель сільгосппризначення), 19 сучасних високотехнологічних елеваторних комплексів та перевантажувальних терміналів із загальним обсягом одноразового зберігання 1,77 млн ​​тонн, суднобудівний-судноремонтний завод, судноплавна компанія, до складу якої входить 48 суден.

З дня заснування компанії в 1991 році беззмінним генеральним директором компанії є Герой України Олексій Вадатурський.

Volodchenko Yulia
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!