Компанія Henkel взяла участь у 24-му Благодійному Ярмарку в Києві

15 грудня, 2016

Компанія Henkel Україна надала свою продукцію для 24-го Благодійного Ярмарку, що пройшов у Києві, на території НСК «Олімпійський, 3 грудня.

Ініціатором проекту виступає київський Міжнародний жіночий клуб (IWCK). Ця благодійна організація об’єднує понад 250 жінок – представниць дипкорпусу, бізнес-структур тощо – з 47 країн світу, та здійснює свою діяльність на волонтерських засадах. До участі у заході щорічно долучаються міжнародні організації, іноземні посольства та представництва, а також приватні особи. Головна мета проведення Ярмарку полягає у зборі коштів, які використовуються на допомогу малозабезпеченим верствам населення: дітям-сиротам, інвалідам, людям похилого віку.

Цього року участь у Благодійному Ярмарку взяли 41 посольство, українські та міжнародні культурні організації, бізнес-структури. Захід відвідали понад 8 тисяч осіб. А загальна сума, яку було зібрано за час його проведення, склала 3 млн. 100 тис. гривень – рекордний результат за всі 24 року існування проекту! 

Для гостей цьогорічного Ярмарку було підготовлено насичену програму, яка включала різноманітні розваги, а також широкі можливості для шопінгу. Посольства Аргентини, Грузії, Індії, Куби, Мексики та інших країн представили до уваги відвідувачів музичні й танцювальні номери. У великій передноворічній лотереї розігрувалися авіаквитки, сертифікати на послуги готелів, ресторанів, медичних центрів, подарункові кошики від посольств тощо. Спеціально для маленьких гостей організатори Благодійного Ярмарку підготували кілька захопливих майстер-класів.

Також всі бажаючі мали змогу придбати на Ярмарку одяг, предмети декору, святкові подарунки, косметику. Зокрема, компанія Henkel Україна спеціально для ярмаркового шопінгу надала свою продукцію: високоякісні вироби побутової хімії та косметичні засоби.

«Ми радо долучилися до участі у цьому проекті, — зазначила Клепка Віталіна Керівник відділу корпоративних комунікацій в Україні. — Адже соціальна складова є одним з найважливіших пріоритетів діяльності компанії Henkel. Київський Благодійний Ярмарок — це прекрасна ініціатива, завдяки якій реальні люди в Україні, що потребують допомоги, можуть її насправді отримати. І ми пишаємося тим, що змогли зробити свій внесок у таку важливу справу».

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!