«Хенкель в Україні» підтримує заходи з протидії COVID-19 і допомагає медикам

13 квітня, 2020

Компанія Henkel та її національний підрозділ «Хенкель в Україні» оголосили про реалізацію пакета програм і заходів комплексної програми солідарності для підтримки працівників, клієнтів, партнерів, громад і місцевих мешканців, які зіткнулися із викликами пандемії коронавірусу та її наслідками соціального й економічного характеру.

«Компанія Henkel готова допомагати у боротьбі із пандемією та подоланні її наслідків. Відповідно до наших цінностей ми бажаємо зробити свій внесок у комплексну глобальну програму солідарності, — прокоментував ініціативи компанії Карстен Кнобель, голова правління Ради директорів Henkel. — Ми маємо протистояти пандемії разом, прагнучи захистити своїх працівників та їхні робочі місця, обслуговуючи клієнтів і підтримуючи країни, де представлена наша продукція».

Глобальна програма Henkel складається з таких заходів:

1.Пожертва Фонду ВООЗ/ООН та іншим організаціям. 2 млн євро будуть передані різним фондам і організаціям для боротьби із пандемією. Фонд Фріца Хенкеля пожертвує 1 млн євро безпосередньо Фонду солідарного реагування на COVID-19, заснованому Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) і Фондом ООН. Ці кошти  використають для того, щоб закупити захисне спорядження для медичних працівників, обладнати діагностичні лабораторії, покращити збирання  й аналіз даних, створити та підтримувати відділення інтенсивної терапії, а також прискорити дослідження та розробку потенційних вакцин і терапевтичних препаратів. Ще 1 млн євро буде розподілено Фондом Фріца Хенкеля між різними організаціями та партнерами в усьому світі, а також використано для підтримки особистої ініціативи та добровільного залучення працівників, які борються з кризою.

2.Пожертвування засобів особистої гігієни та побутової хімії. Компанія «Хенкель» також пожертвує 5 млн одиниць засобів особистої гігієни та побутової хімії в усьому світі. Сюди входять засоби для дезінфекції рук, мило та захисне спорядження, а також мийні засоби, дезінфекційні засоби й інші побутові засоби для чищення. Команда з соціальної активності компанії «Хенкель» надаватиме ці пожертви у тісній співпраці з благодійними організаціями, місцевою владою та партнерами по всьому світу.

3.Перепрофілювання потужностей для виробництва дезінфекційних засобів. Крім того, компанія «Хенкель» планує виробляти дезінфекційні засоби на деяких своїх підприємствах. Цю продукцію постачатимуть для допомоги державним установам і професійним групам у боротьбі з коронавірусом.

4.Постійні заходи боротьби із кризовими ситуаціями та гарантування безпеки працівників. З моменту настання кризи компанія «Хенкель» активно вживає заходів для боротьби з нею, залучаючи команди з управління кризовими ситуаціями на національному, регіональному та глобальному рівнях. Основна мета антикризового управління полягає у тому, щоб зробити все можливе для гарантування безпеки працівників, клієнтів і ділових партнерів, а також для підтримання діяльності за таких складних обставин.

Локально компанія «Хенкель в Україні» також розпочала реалізацію пакета заходів задля протидії COVID-19.

 «Ніхто не може залишатись осторонь від питань запобігання поширенню COVID-19, а також від надання будь-якої посильної допомоги заради подолання пандемії та її  наслідків. Тому «Хенкель в Україні» підтримує ініціативи глобальної компанії з протидії коронавірусу і розпочала реалізацію власних ініціатив, спрямованих на допомогу українцям, щоб ми разом дали гідну відповідь на цей спільний для усіх нас виклик», — прокоментувала Ніна Домбровська, президент компанії «Хенкель в Україні».

1.Вісім столичних лікарень отримали засоби для прання, миття, чищення та дезінфекції – 14 800 одиниць. Майже дві тисячі одиниць продукції Henkel волонтери компанії доставили до Олександрівської лікарні, де перебувають хворі на коронавірус. Також нашу допомогу отримали дитячі лікарні столиці № 1 і № 2 та ще п’ять київських міських клінічних лікарень — № 4, 5, 8, 9 і 17.

2.«Хенкель в Україні» надає можливість лікарям столичної клініки «Охматдит» і Київського обласного онкодиспансеру безпечно та зручно діставатися до місць роботи в умовах обмеженого транспортного сполучення у столиці на період карантину. Компанія  передала 100 тисяч гривень столичній службі «Еліт-Таксі». За технічну координацію проєкту  відповідає благодійний фонд «Таблеточки» — він здійснює комунікацію з лікарями «Охматдиту» та Київського обласного онкодиспансеру, збираючи інформацію про їхні потреби у транспортних послугах.

3. Ми підтримуємо концепцію безпечного онлайнового та дистанційного шопінгу, а разом з тим бренди Henkel підтримують тих, хто під час епідемії коронавірусу опинився у скрутній ситуації. Спільно з найбільшим українським маркетплейсом Rozetka бренди Persil, LOSK, Bref, Perwoll,  Silan,  Somat, Clin і Rex створили модель, яка допоможе підтримати літніх людей у скрутний час: «Хенкель в Україні» поділиться часткою прибутку від продажів за період з 4  по 30 квітня — 10% із кожної придбаної на Rozetka одиниці продукції вказаних брендів ми перерахуємо благодійному фонду «Життєлюб» на придбання наборів необхідних продуктів для літніх людей.

4.Бізнес-підрозділ Косметичні засоби спільно з мережею EVA об’єднали зусилля для допомоги медичним закладам. Бренд компанії Henkel — продукція для догляду за тілом та гігієни Fa — поділиться часткою доходів з продажів: 10% з кожної покупки продукції Fa у мережі EVA у період з 20 березня до 10 квітня компанія спрямує на закупівлю засобів індивідуального захисту для лікарів (одноразових захисних костюмів із бахілами, захисних масок SSP2 та медичних стерильних рукавичок). Цю продукцію отримають медики, які протистоять поширенню епідемії коронавірусу та її наслідкам в Обласній клінічній лікарні імені Мечникова у Дніпрі та Київській міській клінічній лікарні № 9.

5. Фонд Фріца Хенкеляспрямує до України 10 тисяч євро.Ці кошти призначені для придбання засобів особистого захисту та захисного одягу для лікарів.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!