Компанія «Хенкель в Україні» та її бренди спрямували понад 1,55 млн грн. на протидію пандемії коронавірусу в Україні

14 травня, 2020

Бренди засобів для чищення, прання та догляду за оселею компанії «Хенкель в Україні» спрямували пів мільйона гривень напротидію економічним наслідкам пандемії коронавірусу та підтримку літніх людей, які опинились у скрутній ситуації.

Це частка доходів з продажів брендів компанії Henkel з 4 до 30 квітня — засобів Persil, LOSK, Bref, Perwoll, Silan, Somat, Clin і Rex — на найбільшому українському маркетплейсі ROZETKA.

Компанія «Хенкель в Україні» та її бренди передали гроші благодійному фонду «Життєлюб» для придбання продуктів і повсякденних товарів, необхідних літнім людям. Кількість таких наборів становить 2 220 одиниць.

Таким чином, загальний внесок компанії «Хенкель в Україні»,а також її брендів у протистояння пандемії  коронавірусу на цей час перевищив 1,55млн грн.

Восьми столичним медичним закладам надано засоби для прання, миття, чищення та дезінфекції – усього 14 800 одиниць продукції. Майже дві тисячі одиниць продукції Henkel волонтери компанії доставили до Олександрівської лікарні, яка приймає хворих на коронавірус. Також допомогу отримали дитячі лікарні Києва № 1 і № 2 та ще п’ять столичних міських клінічних лікарень — № 4, 5, 8, 9 і 17.

Медики столичної клініки «Охматдит» і Київського обласного онкодиспансеру отримали змогу своєчасно потрапляти на роботу в умовах обмеженого руху громадського транспорту в столиці завдяки допомозі компанії «Хенкель в Україні». Вона передала 100 тисяч гривень столичній службі «Еліт-Таксі» для оплати поїздок лікарів.

Бренди «Хенкель в Україні» діляться часткою своїх прибутків з продажів, виділяючи кошти на протидію пандемії.

Компанія та її бренд продукції з догляду за тілом і гігієни «Fa» переказали 500 тис. грн. на забезпечення медиків засобами індивідуального захисту. Це частина прибутку компанії від продажів продукції «Fa» у лінії магазинів EVA з 20 березня до 10 квітня. Поділившись часткою прибутків, компанія та її бренди допомогли купити засоби індивідуального захисту для лікарів Міської клінічної лікарні № 21 імені проф. Є. Г. Попкової в Дніпрі та Київської міської клінічної лікарні № 9. Медики, які протистоять поширенню пандемії коронавірусу та борються з її наслідками, отримують одноразові захисні костюми із бахілами, захисні маски SSP2 та медичні стерильні рукавички.

Фонд Фріца Хенкеля в межах глобальних проєктів компанії Henkel з протидії пандемії коронавірусу профінансував закупівлю захисного спорядження для українських медиків приблизно на 300 тис. грн. Майже тисячу комплектів захисних масок SSP2, костюмів і бахіл було розподілено між районними медичними закладами у локаціях присутності компанії «Хенкель в Україні»: місті Балаклія Харківської області, місті Миколаїв Львівської області та місті Олешки Херсонської області.

Провідний міжнародний виробник Henkel реалізовує глобальну програму протидії пандемії коронавірусу, яка складається із таких заходів:

1.Пожертва Фонду ВООЗ/ООН та іншим організаціям. 2 млн євро будуть передані різним фондам і організаціям для боротьби із пандемією. Фонд Фріца Хенкеля пожертвує 1 млн євро безпосередньо Фонду солідарного реагування на COVID-19, заснованому Всесвітньою організацією охорони здоров'я (ВООЗ) і Фондом ООН. Ці кошти  використають для того, щоб закупити захисне спорядження для медичних працівників, обладнати діагностичні лабораторії, покращити збирання  й аналіз даних, створити та підтримувати відділення інтенсивної терапії, а також прискорити дослідження та розробку потенційних вакцин і терапевтичних препаратів. Ще 1 млн євро буде розподілено Фондом Фріца Хенкеля між різними організаціями та партнерами в усьому світі, а також використано для підтримки особистої ініціативи та добровільного залучення працівників, які борються з кризою.

2. Пожертвування засобів особистої гігієни та побутової хімії.Компанія «Henkel» також пожертвує 5 млн одиниць засобів особистої гігієни та побутової хімії в усьому світі. Сюди входять засоби для дезінфекції рук, мило та захисне спорядження, а також мийні засоби, дезінфекційні засоби й інші побутові засоби для чищення. Команда з соціальної активності компанії «Henkel» надаватиме ці пожертви у тісній співпраці з благодійними організаціями, місцевою владою та партнерами по всьому світу.

3.Перепрофілювання потужностей для виробництва дезінфекційних засобів. Компанія «Henkel» налагодила виробництво дезінфекційних засобів на деяких своїх підприємствах. Ця продукція надається для допомоги державним установам і професійним групам у боротьбі з коронавірусом.

4.Постійні заходи боротьби із кризовими ситуаціями та гарантування безпеки працівників. З моменту настання кризи компанія «Henkel» активно вживає заходів для боротьби з нею, залучаючи команди з управління кризовими ситуаціями на національному, регіональному та глобальному рівнях. Основна мета антикризового управління полягає у тому, щоб зробити все можливе для гарантування безпеки працівників, клієнтів і ділових партнерів, а також для підтримання діяльності за таких складних обставин.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!