Президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська — у ТОП-100 найвпливовівших жінок України

3 листопада, 2020

Цей рейтинг складено редакційною колегією впливового українського тижневика «Фокус». В обговоренні кандидатур переможців брали участь експерти у галузі політики, економіки, соціальної сфери та культури. Як зазначили укладачі рейтингу, впливовість фігуранток вони оцінювали за декількома критеріями, серед яких здатність самостійно ухвалювати ключові рішення, вплив на громадську думку й авторитет у діловому середовищі.

Паралельно з підготовкою редакційного рейтингу найвпливовіших жінок України цьогоріч журнал «Фокус» також вперше провів онлайн-опитування серед своїх читачів. За підсумками  рейтингу президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська увійшла до переліку 25 найвпливовіших жінок у сфері бізнесу — «Стратеги та бізнес-вумен».

«Завдяки керівництву Ніни Домбровської тільки за останній рік сукупний дохід українського підрозділу Henkel зріс утричі. Однак перспективи зростання залишаються величезними», — прокоментували досягнення президента «Хенкель» в Україні Ніни Домбровської укладачі рейтингу і додали, що до отримання найвищої посади в українському підрозділі Henkel у вересні 2017 року вона присвятила компанії 10 років, зокрема очолювала напрям Henkel Beauty Care Retail.

Присутність Henkel на українському ринку налічує вже 22 роки. Це стосується всіх трьох стратегічних напрямків бізнесу компанії: Adhesive Technologies «Клейові технології», Beauty Care «Косметичні засоби» і Laundry & Home Care «Засоби для прання та догляду за оселею».

Популярний тижневик «Новое время» також регулярно включає Ніну Домбровську, керівника українського бізнесу Henkel, до ТОП-100.

У 2018 році вона була серед найвпливовіших жінок України у блоці «Корпоративний сектор», а 2019 року з’явилася на обкладинці журналу «Новое время», де опублікували підсумки традиційного щорічного дослідження редакції й  експертів.

Президент «Хенкель» в Україні Ніна Домбровська входить до правління Європейської Бізнес Асоціації, однієї із найбільш масштабних і впливових бізнес-спільнот України.

Про компанію «Хенкель»

Компанія «Хенкель» здійснює свою діяльність у світовому масштабі та має збалансований і диверсифікований портфель продукції. Силами трьох своїх бізнес-підрозділів компанія утримує провідні позиції у сегменті промислових і споживчих продуктів завдяки своїм потужним брендам, інноваційному підходу та застосуванню передових технологій. Бізнес-підрозділ «Клейові технології» компанії «Хенкель» є світовим лідером на ринку клейових матеріалів  у всіх сегментах продуктів для промисловості на глобальному рівні. Бізнес-підрозділи «Засоби для прання та догляду за оселею» і «Косметичні засоби» компанії «Хенкель» утримують провідні позиції на багатьох ринках світу та у численних категоріях продукції. Компанія «Хенкель», заснована у 1876 році, має історію успіху, що триває понад 140 років. У 2019 році обсяг продажу компанії становив більш як 20 мільярдів євро, а скоригований операційний прибуток –понад 3,2 мільярда євро. Чисельність працівників компанії «Хенкель» становить більш ніж 52 000 осіб у всьому світі. Це віддана та різноманітна команда ентузіастів, яких об’єднує спільна корпоративна культура та спільна мета –створення цінності з дотриманням принципів сталого розвитку, а також спільні ідеї. Компанія «Хенкель» є визнаним лідером у галузі сталого розвитку, вона обіймає провідні позиції у багатьох міжнародних індексах і рейтингах. Привілейовані  акції компанії «Хенкель»внесені до переліку, що охоплюється фондовим індексом Німеччини DAX. З детальною інформацією можна ознайомитися за посиланням www.henkel.com.

+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!