1,5 години на день у Tik Tok: Київстар склав рейтинг соцмереж та месенджерів

15 лютого, 2021

Київстар проаналізував, які месенджери, соціальні мережі та платформи користуються найбільшою популярністю в абонентів, коли вони найактивніші та скільки мобільного інтернету використовують. При дослідженні використовувалися узагальнені та знеособлені дані про мобільний дата-трафік у мережі оператора.

Viber – найпопулярніший месенджер серед абонентів Київстар. Завдяки мобільному інтернету щомісяця ним користується 12 млн абонентів оператора. Далі в рейтингу йдуть Facebook Messenger з11 млн користувачів, Telegram з 6 млн та  WhatsApp приблизно з 5 млн.

Найпопулярнішими соціальними платформами стали Facebook та YouTube, ними щомісяця користується  приблизно по 13 млн абонентів Київстар. Instagram використовує 10 млн осіб.  Не очікувано на третьому місці опинився Twitter з 7 млн, а замикає список лідерів Tik Tok з 5,5 млн.

У середньому абоненти Київстар проводять найбільше часу саме у Tik Tok – 88 хвилин на день. А кожен десятий користувач проводить в цьому додатку понад 4 години на день. YouTube дивляться у середньому 54 хвилини на день, а в Facebook сидять 44 хвилини.

Найактивніше абоненти Київстар користуються соцмережами увечері, з 18.00 до 22.00. Але вони також дуже активні й вдень, з 12.00 до 13.00.

Очікувано найбільше мобільного інтернету за місяць використовують при перегляді YouTube – у середньому 2,5 Гб на кожного абонента, на другому місці Tik Tok – 0,6 Гб, а в Instagram – 0,4 Гб.Тому у більшості своїх тарифах Київстар пропонує безлім на ці та інші популярні додатки. При їх використанні мегабайти не будуть списуватися з рахунків абонентів, завдяки чому можна заощаджувати гігабайти трафіку щомісяця.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для 25.8 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua

Леся Лисун
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!