Українські компанії зможуть безкоштовно брати участь у онлайн-виставках від Expo-Online.Center

23 листопада, 2022

Військова агресія РФ проти України триває. Увесь світ побачив єдність, хоробрість і стійкість українського народу. А український бізнес, попри всі труднощі, продовжує працювати, адаптуючись до нових реалій.

Компанія «Експо-Онлайн» також прагне зробити внесок у підтримку українського бізнесу під час військової агресії Російської Федерації проти України. Ми пропонуємо українським компаніям безкоштовно взяти участь у будь-якій онлайн-виставці на порталі Expo-Online.Center до кінця 2023 року. Щоб скористатися цією можливістю, до 31 грудня 202 року включно, необхідно зареєструватися як учасник і подати заявку на участь з тарифним планом «Бізнес», а потім звернутися в технічну підтримку для активації.

Міжнародні галузеві онлайн-виставки порталу Expo-Online.Center поєднують у собі традиційні виставкові технології та ефективні інструменти Інтернет-маркетингу. Вони є інноваційним та ефективним інструментом для розширення меж бізнесу та збільшення продажів товарів і послуг. На даний момент доступні онлайн-виставкиза напрямками: маркетинг і реклама, електротехніка та світлотехніка, агропромисловий комплекс і будівництво. Усі онлайн-виставки для бізнесу працюють 24 години на добу, 365 днів на рік, без будь-яких часових, територіальних та інших обмежень. Відвідування онлайн-виставок порталу Expo-Online.Center безкоштовне, але користуватися всіма функціями можуть лише зареєстровані відвідувачі. Участь у міжнародних галузевих онлайн-виставках відкриває нові можливості для просування товарів і послуг, як на місцевому, так і на міжнародному ринках.

Ладик Л.М.
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!