Період торгів на сайті Авто Аукціонів за більшістю лотів скорочено до 4 днів!

4 серпня, 2009
В зв’язку з постійним підвищенням кількості лотів та підвищенням інтересу споживачів, а саме збільшенням кількості відвідувачів сайту (вже майже 3 500 зареєстрованих та 135 000 відвідувачів за 5 місяців існування проекту), що говорить про ріст його популярності, компанія вирішила скоротити період торгів за більшістю лотів від 7 до 4 днів.

Скорочення терміну торгів дасть можливість клієнтам банків в більш короткий період часу реалізувати заставну автівку та прискорити процес погашення заборгованості за кредитом.

Якщо ж Ви бажаєте придбати автівку за прийнятною ціною, завітайте на сайт компанії та скористайтеся можливістю взяти участь у торгах, не пропустіть свій шанс! Нові надходженні можна переглянути у рубриці «АУКЦІОНИ», підрубрики: «ВІДКРИТІ АУКЦІОНИ», «НОВІ АУКЦІОНИ», «МАЙБУТНІ АУКЦІОНИ» на сайті компанії www.autoauction.in.ua.


Бажаємо успіху на аукціонах!


Довідка про компанію: ТОВ «Автомобільні Аукціони» створене в 2008 році. Основна місія компанії – створення найкращих умов для купівлі-продажу вживаних авто в Україні. В умовах кризи «Автомобільні Аукціони», в першу чергу, є надзвичайно вигідним та оптимальним рішенням проблеми для тих, хто вимушений повернути авто банкам через неможливость погашення кредиту. Завдяки співпраці з банками та здатності швидко і професійно вирішувати питання оформлення відповідних документів, доставки, зберігання і передпродажної підготовки автомобілів, ми гарантуємо швидкий та абсолютно прозорий продаж автомобіля за найвижчою ціною (аукціони проводяться лише на підвищення), що повністю відповідає як інтересам банку, так і інтересам колишнього власника.


www.autoauction.in.ua
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!