“Студентська республіка-2009”! Тут починається завтрашній день!

11 серпня, 2009
З 21 по 24 серпня, до Дня Незалежності України, пройде незабутня подія у житті кожної молодої людини. Студреспубліка — це не просто відпочинок, це океан емоцій, спілкування і спогадів на все життя! І все це відбудеться у сел. Заозерне, під Євпаторією, на березі Чорного моря.

Студреспубліка — це фінал унікального мульти-фестивалю, який проходить тільки в окремій країні з однойменною назвою. В програмі передбачені такі суб-фестивалі як: конкурс краси ”Перша леді”, квест, флешмоб, “Студентська мафія”, фестиваль аматорського відео, “Нічна туса”, Кубок із КВН та фото-конкурс! Також пройдуть DJ-; PJ-паради, “Містер Студреспубліки” та спортивні ігри. І найголовніше — Стратегічна гра — повномасштабні вибори у Студентський парламент і на посаду Студентського президента України! І все це під ритми музики нон-стоп.

Країна “Студентська республіка” має свої закони, органи влади, територію, валюту й інші атрибути держави. Найголовніший феномен Студреспубліки — це проекція майбутньої України, події, які відбуваються на Студреспубліці — це події, які потім відбуваються в Україні, але через місяць, півроку, рік або навіть і більше.

Активними учасниками на рівні регіонів були понад 100 тисяч найкреативніших, найрозумніших, найбільш лідерських студентів України. Найкращі з них, переможці регіональних етапів, теперь зустрінуться в Криму.

Вперше «Студентська республіка» була проведена у рамках святкування Дня молоді 1998р. у м. Києві. Зважаючи на значний резонанс, вже з 1999р. «Студентська республіка» здійснюється як всеукраїнський проект. З 2004р. за участі переможців регіональних етапів у Криму на узбережжі моря проводиться фінальна частина проекту. З 2006р. проект був вперше проведений у форматі мульти-фестивалю. В 2008р. Студреспубліка відмітила свій ювілей — 10 років. Участь у Студреспубліці приймають не лише українські студенти, але й російські, грузинські, представники інших країн.

Наразі ще триває реєстрація, отже кожен бажаючий ще може потрапити на Студреспубліку та стати повноцінним жителем самої молодіжної країни у світі! Приєднуйся, адже: “Тут збуваються заповітні мрії… Тут починається завтрашній день!”

Всі подробиці на офіційному сайті: www.studrespublika.com

Організатори: ВМГО “Студентська республіка” та Народно-демократична ліга молоді за партнерства мережі національних і місцевих громадських організацій, підтримку Студреспубліці надають Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерство освіти і науки України, Український фонд миру (голова правління — Людмила Супрун).

Інформаційна підтримка: генеральний інформаційний партнер — телеканал “ТЕТ”, аналітичний партнер — журнал «Эксперт», спеціальний радіо-партнер — радіо “Мелодія”, музичний партнер — радіо “MfM”, інформаційний партнер — журнал “Український Тиждень”, інтернет-партнер — meta.ua.

* * *
До участі запрошуються журналісти та представники ЗМІ.
Звертайтеся до Чувичіна Євгена,
т./ф.: 8(044)522-82-98,
т.м.: 8(068)120-61-81,
e-mail: [email protected]
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!