Нова лінія побутової техніки компанії GORENJE – SIMPLICITY. Менше рішень, більше життя.

13 листопада, 2009
Визначна риса Simplicity Line – це ретельно відібраний комплект введених у пам’ять програм, які було розроблено на основі результатів вивчення потреб Європейських споживачів.

Gorenje представляє лінію побутової техніки Simplicity для кухні і ванної кімнати, модернізовану у відповідності до сучасних тенденцій дизайну інтер’єру. На додаток до технологічної досконалості, цю техніку оснащено зручним у використанні дисковим регулятором управління, котрий допоможе зробити правильний вибір з безлічі програм.
Лінія побутової техніки Simplicity є економічно вигідною і відповідає усім вимогам екологічної безпеки; класи споживання електроенергії — A, A+ та A++.
Simplicity від Gorenje виконано для сучасного споживача, котрий цінує свій час. Достатньо лише один раз повернути дисковий регулятор, аби обрати введену у пам’ять програму, яка супроводжується відповідним індикатором, і саморегулююча технологія UseLogic© піклуватиметься про все інше. Ця техніка полегшує життя, заощаджує час, позбавляє споживачів від нудного вивчення інструкції з експлуатації щоразу, коли вони мають обирати програму для духовки чи посудомийної машини.
Поєднання скла і металу має простий, вишуканий та витончений зовнішній вигляд. Дисковий регулятор, що відзначається ергономічним дизайном, є визначною рисою колекції, а полірований алюмінієвий держак додає усій колекції відчуття гармонії. Техніку виконано у двох кольорах – білому і чорному. (Light and Night)
Gorenje Simplicity line – це:
• Вбудована багатофункціональна духовка, яка дає змогу легко обрати режим приготування страви;
• Вбудовані варильні поверхні зроблено у кількох варіантах: hi-light електричні чи газові. Ширина – 60 см;
• Витяжка з єдиним дисковим регулятором, ширина — 60 або 90 см;
• Комбінований холодильник. Корисний об’єм 312 л, A++;
• Пральна машина — 1400 обертів на хвилину, Завантаження – 6 кг, легкий вибір необхідної програми;
• Пральна машина – вузька, глибиною 45 см.
Переваги Gorenje Simplicity line
• Єдиний дисковий регулятор
SIMPLICITY пропонує найлогічніші рішення. Один дисковий регулятор робить усе!
• Ретельно продуманий дизайн
SIMPLICITY тішить око своєю формою і використаними матеріалами. Ергономічний дизайн: не слід вдаватися до даремних рухів і гаяти час, аби обрати необхідну програму.
• Заощадлива робота
SIMPLICITY – це екологічна безпека, низьке споживання електроенергії й води, безшумна робота.
• Доступна ціна
SIMPLICITY – не буде обтяжливою для вашого бюджету. Завдяки новітнім технологіям, ви платите лише за те, що насправді використовуєте!

Потрібна додаткова інформація? З радістю відповімо на всі питання, які вас цікавлять: 8 067 943 08 74, Стус Ірина, E-mail: [email protected]





Довідка: Компанія Gorenje d.d. — Міжнародна корпорація, заснована у 1950 році, відома більше 60 років і складається з материнської компанії Gorenje, 75 дочірніх компаній, 50 з яких — міжнародні. Діяльність Gorenje d.d. — виробництво та продаж побутової техніки, водонагрівачів, радіаторів та сантехніки, кухонь, меблів для ванних кімнат, а також туризм. За останні роки всі ці концерни перебувають у стані динамічного розвитку, який сприяє поліпшенню Gorenje d.d. і продукції, розширення функціональності, розвитку мережі магазинів та загального представлення на ринку. Базуючись на своїх досягненнях та постійній роботі, група компаній Gorenje dd твердо зайняла свою нішу серед найбільших словенських промислових корпорацій і стала одним з восьми найбільших виробників побутової техніки в Європі. Основою продукції компанії є технічна бездоганність, інновації, дизайн, ергономічність продукції та економія електроенергії. GORENJE — один з європейських лідерів на ринку побутової техніки, компанія виробляє 4 мільйони
На сьогодні компанія представлена в 70 країнах світу й експортується 90% продукції, яка виробляється. Будівництво нових заводів та модернізація старих, наявність власних мереж збуту, складів, системи логістики та сервісного обслуговування разом з розвитком нових поколінь приладів, робить центральний елемент бізнесу одним з найбільш швидких у своєму розвитку серед інших галузей. Успіху компанії сприяла висока якість продукції, яка підтверджена міжнародними стандартами: ISO 14001 — екологічний сертифікат, ISO 9001-стандарт управління якістю, ICOGRAM EXCELLENCE AWARD — сертифікат якості, екологічні нагороди.
Робота професіоналів, постійний контроль якості продукції та впровадження інноваційних рішень — запорука успішної діяльності компанії Gorenje Group.
n.savitskaya-sheliga
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!