«Молочний альянс» став партнером Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення - 2009»

17 листопада, 2009
Україна вперше стала країною проведення Дитячого Євробачення, яке цього року проходить 16-22 листопада в Києві. До столиці з’їхались юні таланти віком від 10 до 15 років з різних країн Європи, щоб взяти участь у фінальному шоу, що відбудеться 21 листопада і транслюватиметься у прямому ефірі телеканалами по всій Європі.
«Для холдингу «Молочний альянс» підтримка Дитячого Євробачення – це, перш за все, позиція відповідальності за свою країну, яка виступає організатором почесного міжнародного конкурсу, — говорить Генеральний директор холдингу «Молочний альянс» Сергій Вовченко. — Мільйони людей перед екранами телевізорів спостерігатимуть за грандіозним дійством, яке буде створено силами українських професіоналів. І ми раді зробити свій внесок у підготовку і проведення цього свята, яке, переконані, додасть доброї слави Україні».
Підтримка Дитячого Євробачення — не єдина ініціатива «Молочного альянсу» у сприянні розвитку талановитої молоді. Холдинг також підтримує розвиток дитячого футболу в Україні, виступаючи з 2008 року генеральним спонсором Асоціації аматорського футболу України.


Довідка. ЗАТ «Молочний альянс» — група компаній, що об’єднує потужні підприємства з виробництва та збуту сирів і цільномолочної продукції, лідер сироварної галузі України. До складу холдингу входять 9 виробничих підприємств молочної галузі: Пирятинський, Баштанський, Городенківський, Згурівський, Тростянецький, Новоархангельський сирзаводи, Яготинський маслозавод, Золотоніський маслоробний комбінат, Варвамаслосирзавод та компанії «Еталонмолпродукт» і Торговий Дім «Еталон», які забезпечують продаж продукції підприємств холдингу в Україні та за кордоном. Продукція підприємств холдингу випускається під брендами «Молочний шлях», «Славія», «Здорово», «Яготинське».
Nikolay
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!