На інформаційному сайті Publicity продовжується публікація кращих студентських робіт про видатних українців

7 липня, 2010
Інформаційний сайт Publicity до кінця липня планує завершити публікацію есе учасників всеукраїнського конкурсу для студентів „Українці: великі, відомі й невідомі”. Починаючи з травня, на ресурсі щотижня з’являються нові роботи про видатних українців.

Уже опубліковано 11 конкурсних робіт, які присвячено як широковідомим, так і малознаним постатям української історії, культури, науки: письменникам Олегові Ольжичу і Василеві Стусу, вченим Антонію Флоровському, Іллі Мечнікову, Юрію Шевельову і Василеві Каразіну, винахідникові Юрію Кондратюку, спортсменові й футбольному тренеру Валерію Лобановському, громадським та релігійним діячам Симону Петлюрі, Спиридону Литвиновичу і отцю Мелетію.

Всього буде опубліковано 25 кращих есе за підсумками конкурсу „Українці: великі, відомі й невідомі”, результати якого було оголошено у березні поточного року. Уже найближчим часом читачі сайту зможуть ознайомитися з роботами про Олександра Вертинського, Сержа Лифаря, Миколу Хвильового, Сергія Параджанова, Наталію Кобринську, Катерину Білокур, Вікентія Беретті, Марію Приймаченко, Юрія Лавріненка, Михайла Ліхцова, Олену Степанів, Григорія Артинова і Богдана Цицика.

Нагадаємо, що кожна робота, згідно з умовами конкурсу, складається із двох частин: короткого літературного есе, що розкриває якусь деталь або аспект діяльності героя, та інформаційно-бібліографічної частини. Усі роботи проілюстровано цікавими фото-матеріалами, які, згідно з умовами конкурсу, учасники підбирали самостійно.

Як зазначила головний редактор інформаційного сайту Publicity Руслана Плис: „Наш інформаційний ресурс започаткував не лише цікаву, але й соціальну значущу ініціативу, яка, сподіваємося, не залишить байдужими ні наших читачів, ні широку громадськість. Адже проект „Українці: великі, відомі і невідомі”, насамперед, має на меті зробити внесок у відновлення історичної пам’яті українців”.

6 липня 2010 р.

Довідка
Конкурс на краще студентське есе „Українці: великі, відомі і невідомі” проводився з 1 листопада 2009 по 1 березня 2010 року, організатор інформаційний сайт Publicity, за підтримки ТМ Сандора, ТМ Essence, інформаційних та медіа-партнерів.
У конкурсі взяли участь 35 студентів із 11 областей України.
З підсумками конкурсу можна ознайомитись тут:
publicity.kiev.ua/catalog/Nashe/Viznacheno_peremozhtsiv_vseukrayinskogo_konkursu_studentskih_ese_Ukrayintsi__veliki__vidomi_y_nevidomi.html

З іншою інформацією про проект можна ознайомитись на сайті www.publicity.kiev.ua, у розділі Наше/Українці в.в.н.

Інформаційний сайт www.publicity.kiev.ua працює в Інтернет-просторі більше 6 років, висвітлює актуальні питання, тенденції, події й новини на межі зв’язків з громадськістю і ключових сфер діяльності: бізнес, політика, культура, медіа, маркетинг, менеджмент.

За додатковою інформацією про конкурс, будь ласка, звертайтеся:
за телефонами: (044) 379 29 27, [email protected] або [email protected]
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!