Ювілейний День Дунаю на Тисі за підтримки Кока-Кола

28 червня 2016 р. за підтримки компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна відбувся ювілейний 10-й День Дунаю на Тисі. У цьому році свято організували на україно-угорському кордоні по обидва береги річки Тиса (с. Галабор, Берегівський район, Закарпатська область, Україна та с. Тисакород, Угорщина).
Свято розпочалося на баржі на Тисі між двома берегами, де вперше спеціально до свята були відкриті тимчасові пункти пропуску та організовано переправу між двома берегами. Урочисту подію відкрили почесні гості свята - представники Міжнародної комісії з захисту р. Дунай, Державного агентства водних ресурсів України, Держуправління водного господарства Угорщини, голови Закарпатської ОДА та області Саболч-Сотмар-Берег.
Компанія Кока-Кола урочисто передала громаді села Галабор контейнери для роздільного збору відходів. Це вже п’ятий населений пункт на Закарпатті, де за підтримки компанії удосконалюється система управління відходами (у попередні роки роздільний збір сміття було запроваджено у с. Великий Бичків, с. Ясіня, с. Квасово, та с. Дротинці).
Перлиною масштабної екоакції був неймовірний музичний фестиваль «З любов’ю до Тиси», квест-вікторина для дітей «Скарби Тиси», а також художній конкурс «Тисяйська риба бажань», в якому взяли участь угорські та українські діти. Свято завершилося символічним заходом, а саме обміном «Тисяйськими рибками бажань», розмальованими по обидва береги Тиси.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!