У Києві відбувся Всеукраїнський форум волонтерів

3-5 березня в Києві відбувся «Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку», де зібралися волонтери з усіх областей України. Захід проходив в рамках наймасштабнішого екологічного проекту Let’s do it, Ukraine! за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Київським молодіжним центром.

У форумі взяли участь: заступник директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту за сумісництвом начальник управління молоді та спорту Олексій Трофимов, директор Департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Ірина Бєляєва, директор Департаменту стратегічної екологічної політики Міністерства екології та природних ресурсів України Леся Карнаух, координатор програми Волонтери ООН в Україні Зузана Заланова, президент громадської організації Let’s do it, Ukraine! Юлія Мархель та інші.

«З кожним роком кількість волонтерів, котрі приєднуються до наших проектів, зростає. Волонтери стають більш відповідальними, ініціативними, допомагають нам розвивати всеукраїнський волонтерський рух. Разом ми формуємо національну культуру чистоти, правильне поводження з відходами та займаємося благоустроєм територій. За допомогою волонтерів кількість людей, котрі виходять на всеукраїнське прибирання невпинно зростає. В цьому році ми сподіваємося, що завдяки згуртованій праці, до акції приєднаються більше мільйону людей – це буде рекордна кількість учасників за всі роки існування Let's do it Ukraine!», – розповіла президент організації Let's do it Ukraine! Юлія Мархель.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!