Луцьк Фудз, ВАТ

Cьогодні ВАТ «Луцьк Фудз» - відомий український виробник бакалійної продукції, передове підприємство, що активно розвивається, спеціалізується на виробництві високоякісних продуктів харчування, а саме: томатних соусів, паст, аджик, кетчупів, майонезів, натуральних і столових оцтів та мінеральних вод.
Історія становлення ВАТ «Луцьк Фудз» сягає своїм корінням 1945 року, коли було засновано Луцький міський харчовий комбінат.
У 1963 році на території заводу розпочинається консервне виробництво.
У 1976 році до підприємства приєднується макаронна фабрика. У цьому ж році Луцький міський харчовий комбінат змінює назву на «Луцький завод продтоварів». Послідовно відбувається приєднання цехів безалкогольних напоїв в м. Рожище та смт. Торчин.
3 жовтня 1997 року підприємство змінило форму власності - створено ВАТ «Луцький завод продтоварів».
У жовтні 1999 року було зареєстровано ТМ «Руна», представлену широкою гамою бакалійної продукції.
Одним із основних продуктів, що випускаються під ТМ «Руна» є томатні соуси, в переліку яких: «Український», «Сацебелі», «Краснодарський фірмовий», «Шашличний пікантний», «Гострий фірмовий», «Український «Кетча».
У березні 2001 року за рішенням зборів акціонерів підприємство було перейменовано у ВАТ «Луцьк Фудз»
У грудні 2004 року з виробничого конвеєра зійшла перша партія натуральних оцтів: «Оцет натуральний 6%-ий винний», «Оцет натуральний 6%-ий пряний», «Оцет натуральний 6%-ий яблучний», «Оцет натуральний 6%-ий на травах» та «Оцет натуральний 6%-ий спиртовий».
У березні 2005 року було зареєстровано нову торгову марку «Рідний край», під якою виготовляються томатопродукти та столові оцти.
З грудня 2007 року компанія ВАТ «Луцьк Фудз» виготовляє новий продукт - гірчицю, яка представлена двома видами: «Гірчиця з хроном» та «Гірчиця Руська вогняна».
У квітні 2008 року ВАТ «Луцьк Фудз» виводить на ринок новинку - майонез ТМ «Руна» в асортименті: «Європейський преміум», «Провансаль класичний» та «Салатний». З червня 2008 року підприємство пропонує споживачам смачні кетчупи: «Лагідний», «Шашличний», «Гострий».
Гарантом якості нашої продукції - є дотримання високої культури та гігієни виробництва, використання лише якісної сировини. На підприємстві впроваджено систему управління якістю ДСТУ ISO 9001-2001.
Сьогодні ВАТ «Луцьк Фудз» активно впроваджує інноваційні проекти, вдосконалює технологію виробництва, застосовує найсучасніше обладнання та від вікових традицій зберігає найцінніше.
Керівництво ВАТ «Луцьк Фудз» зуміло зібрати надзвичайно дружній колектив однодумців. Сьогодні на підприємстві працює близько 400 найкращих фахівців у цій галузі. Успіх продукції ВАТ «Луцьк Фудз» полягає у повністю інтегрованому процесі виробництва та вдалому управлінні.
Компанія співпрацює з понад 40 дистрибуційними агенціями, має налагоджені контакти з великими торгівельними мережами.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!