«КОМПАНИЯ АГРОТРЕЙД», ООО

Компанія «Агротрейд» була заснована у 1998 році під назвою «Східно-Українська агропромислова компанія».

Основними напрямками господарської діяльності на першому етапі розвитку були забезпечення сільськогосподарських підприємств і цукрових заводів паливно-мастильними матеріалами, торгівля зерном та цукром.

Придбання заготівельних підприємств (Гадяцький і Дворічанський елеватори, Водянське, Зачепилівське, Коломакське хлібоприймальні підприємства) спонукало керівництво до залучення високих професіоналів для створення власної виробничої бази, будівництва та реконструкції нових потужностей, організації заготівлі товарної продукції. Так народжувалася команда «Агротрейду».

У 2002—2005 роках компанія придбала нові підприємства (Хорольский комбікормовий завод, Близнюківський, Куп`янський, Ворожбянський та Лутугінський комбінати хлібопродуктів, хлібоприймальне підприємство "Доч-Хліб", Самойлівський елеватор) і посіла помітну позицію на внутрішньому та зовнішньому ринках гуртової торгівлі зерновими та олійними культурами.

У 2006 році керівництво «Агротрейду» започаткувало новий напрямок діяльності — рослинництво — на базі господарства «СК-Агро» у Сумській області. Останніми роками земельний банк компанії збільшився до 40 000 га у Харківській, Сумській та Чернігівській областях. Таким чином компанія перетворилась у вертикально інтегрований холдинг завершеного агропромислового циклу – виробництво, переробка, зберігання та торгівля сільськогосподарською продукцією.

Стратегія вертикальної інтеграції та диверсифікації у нових сегментах сільськогосподарського ринку стабілізує компанію, мінімізує залежність від ринкової кон`юктури та дозволяє ефективно розвивати агропромислове виробництво.

Сьогодні «Агротрейд» належить до ТОП-10 українських зернотрейдерів та контролює 4% експортного ринку зерна.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Харківська обл., Харків
  • Адрес: 61052, Украина, Харьков, Ул. Дмитриевская, 31/35
  • Телефоны: +38-057-7662222, +38-057-7032147
  • Email: ?   Вебсайт: http://www.agrotrade.ua/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!