Publicity Creating прийняла клієнтську програму на 2011 рік

7 жовтня, 2010
Нова програма спрямована на максимальне задоволення потреб клієнтів, що досягається завдяки чотирьом складовим комплексу QAPD (quality, assortment, price, decision): висока якість обслуговування, широкий асортимент продуктів та послуг, оптимальна доступна ціна, індивідуальне рішення для кожного клієнта.

Реалізація програми висунула низку вимог щодо перебудови внутрішньої роботи в компанії та активізації бізнес-процесів. Наприклад, щоб забезпечити доступну ціну, необхідно було оптимізувати схеми роботи, покращити логістику надання послуг, підвищити рівень ефективності персоналу та задіяти нові, більш ефективні методи й підходи. Також необхідно було досягнути певного рівня «масштабу виробництва», при якому можливо знизити собівартість послуг.

З метою подальшого підвищення якості сервісу в компанії реалізується безперервна програма тренінгів для підвищення кваліфікаційного рівня персоналу й дотримання корпоративних стандартів. Сам процес обслуговування клієнтів включатиме систему оперативного реагування на зміни на ринку клієнта та в інформаційному середовищі.

А індивідуальний підхід в умовах розмаїття та ускладнення завдань, що стоять перед клієнтами, став можливим завдяки більш глибокому аналізу їх запитів та потреб, концентрації тільки на ключових для клієнта аудиторіях.

«Прийняття спеціальної програми для клієнтів вже стає в нашій компанії хорошою традицією. У 2010 році ми розробили першу таку програму, і вона виявилася результативною. Сьогодні ми єдині на ринку, хто гарантує не лише високу якість послуг, а й конкретний результат для клієнта, насамперед у вигляді підвищення продажів», — зазначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко.

7 жовтня 2010 р.

Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 12 років, спеціалізація компанії – стратегічні комунікації й PR.

Провідна структура Publicity Group (група компаній, яка надає послуги в сфері маркетингових комунікацій, куди входять: Publicity Creating (стратегічні комунікації), ІАЦ Publicity (інформаційно-аналітичний центр), Publicity.kiev.ua (інформаційний ресурс), ProEvents (агенція яскравих подій), РА «ПРОФІТ» (розміщення реклами в ЗМІ).

Серед клієнтів – крупні українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії із сектору В2В, компанії сектору В2С.
Серед А-брендів, які просувалися компанією, — зарубіжні: 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНИКОЛЬ, Daikin, KAN, ebmpapst; — українські: Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя, ColorWay та інші.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся:
Калита Оксана, [email protected]
www.publicity.com.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!