Екологічні стандарти Євросоюзу на 2015 рік ebm-papst виконав уже сьогодні

28 жовтня, 2010
ЕС-вентилятори GreenTech компанії ebm-papst набагато випереджають ці норми. Так, Європейський Союз поставив мету до 2020 року скоротити викиди СО2 на 20%. Один зі шляхів для досягнення цієї мети — ErP-директиви (які також згадуються в Німеччині як «Еко-дизайн-директиви»), прийняті Євросоюзом у 2005 році. Вони вимагають від виробників вентиляторів, щоб їх продукція потужністю від 125 Вт до 500 кВт відповідала встановленим вимогам ефективності незалежно від того, окремі це вентилятори чи інтегровані як компоненти приладу чи системи.
Перший етап виконання директив набере чинності з січня 2013 року, коли буде заборонено біля 30% вентиляторів, які зараз є на ринку. Починаючи з 2015 року ще 20% продукції буде замінено на більш ефективні вентилятори. Усі вентилятори, які відповідатимуть стандарту, отримають відповідне маркування.
Щоб визначити, чи відповідає вентилятор ErP-директивам, будуть оцінюватися його ефективність, а також повне й повноцінне функціонування, тобто весь блок, який складається з керуючої електроніки (за наявності такої), двигуна й робочого колеса.
Компанія ebm-papst уже зараз пропонує енергозберігаючу альтернативну ЕС-технологію GreenТech, котра не лише відповідає європейським директивам, але набагато перевищує їхні вимоги майже для всіх вентиляторів, які мають бути замінені.
«Філософія нашої компанії GreenТech повністю відповідає новим вимогам Євросоюзу, — зазначив Ханс-Йохан Байльке, голова Ради управляючих директорів групи компаній ebm-papst. — ErP-стандарти гарантують, що ринку більше не запропонують енергопожираючі вентилятори, що дозволить збільшити концентрацію енергозберігаючих продуктів і висококваліфікованих робочих місць у Європі».
25 жовтня 2010 р.
Коротка інформація про компанію:
Група компаній еbm-papst – провідний світовий виробник вентиляторів і двигунів, є законодавцем у галузі високоефективної ЕС-технології. Є самим крупним постачальником для 85% світових виробників котлів з використанням вентиляторів, а також 90% виробників конденсаційних котлів.
У фінансовому році 2009/10 рр. підприємство досягло обороту 986 мільйонів євро. Ebm-papst виробляє свою продукцію на 18 виробничих майданчиках (у Німеччині, Китаї, США і т.д.), а також має 57 відділів продажу по всьому світу. По всьому світу в компанії працює 10.226 співробітників, у тому числі 5081 осіб безпосередньо в Німеччині.
Вироби світового лідера на ринку вентиляційного обладнання можна знайти в багатьох галузях, наприклад у вентиляційній і кліматичній техніці, побутових приладах, опалювальному обладнанні,ІТ і телекомунікаційному обладнанні, легкових автомобілях і комерційному транспорті.
Філіал компанії в Україні (ТОВ «ЕБМ-ПАПСТ Україна») працює з 2003 року в м. Києві, здійснює продажі й технічну підтримку продуктів торгової марки ebmpapst.
За додатковою інформацією звертайтеся:
Олександр Мазур
Тел. (044) 206-30-94
[email protected]
www.ebmpapst.ua
Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!