Надія Кугук призначена на посаду Фахівця із зв’язків з громадськістю Львівської пивоварні

29 листопада, 2010
Посаду Фахівця із зв’язків з громадськістю Львівської пивоварні зайняла Надія Кугук. До роботи на найстарішій з діючих пивоварень Надія приступила 3 листопада 2010 року.

Серед основних посадових обов’язків Надії — планування та здійснення зовнішніх та внутрішніх комунікацій Львівської пивоварні. Також новий фахівець із зв’язків з громадськістю буде координування роботу Музею пивоваріння у Львові та благочинні проекти у регіоні.

Надія закінчила НУ «Львівська політехніка». До приходу у Львівську пивоварню вона працювала у компанії «Спаринг-Віст Центр», де суміщала посади PR–менеджера та маркетолога. А перед тим Надія працювала головним редактором видання «TVЕксперт».

Під час трудової діяльності Надія здобула ряд яскравих професійних нагород: гран-прі міжнародного фестивалю журналістики «Віра Надія Любов», диплом і звання «Журналіст року-2004», «Журналіст року-2006», «Журналіст року-2007».
Надія Кугук, Фахівець із зв’язків з громадськістю Львівської пивоварні: «Мені доручили цілу низку важливих та різнопланових завдань. Як працівник PR-відділу, я дбатиму про репутацію Львівської пивоварні та буду налагоджувати якісну комунікацію із західноукраїнськими ЗМІ. Особливу ж увагу я приділятиму PR-підтримці ТМ «Львівське».
Noblet Media CIS, ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!